HANGZHOU TIMES INDUSTRY MATERIAL CO., LTD
HANGZHOU TIMES INDUSTRY MATERIAL CO., LTD
HANGZHOU TIMES INDUSTRY MATERIAL CO., LTD

Profil Perusahaan

Supplier utama pikeun sagala jinis bahan insulasi

Times Industrial Material Co., LTD mangrupakeun supplier ngarah pikeun sakabéh jenis bahan insulating nu loba dipaké pikeun motor, trafo jeung médan listrik séjén.Kontak Spesialis

  • about

Tentang Kami

Times Industrial Material Co., LTD (MEY BON INTERNATIONAL LIMITED) mangrupikeun panyalur utama pikeun séri bahan insulasi anu seueur dianggo pikeun motor, trafo sareng médan listrik sanés di Cina. Pangadeg perusahaan mimiti ngekspor bahan insulasi listrik sareng éléktronik ka pasar asing ti saprak 1997. Kami mangrupikeun supplier bahan insulasi listrik sareng éléktronik di Cina, kami tetep ngajual produk insulasi sahenteuna sahenteuna 20 taun.

Keunggulan Kami

Janten pasangan anjeun

Kami ngawakilan pabrik top Cina anu cekap manajemén , jaminan kualitas, kalenturan sarta customerization. Sadayana Pabrik anu diwakilan ku kami parantos nampi sertipikat ISO9001. Kami salawasna neangan produk anyar jeung prosés produksi hadé.
Kontak Spesialis

map