Tentang Kami

Profil Perusahaan

Hangzhou Times Industrial Material Co., LTD (MEY BON INTERNATIONAL LIMITED) mangrupikeun panyalur utama pikeun séri bahan insulasi anu seueur dianggo pikeun motor, trafo sareng médan listrik sanés di Cina. Pangadeg perusahaan mimiti ngekspor bahan insulasi listrik sareng éléktronik ka pasar asing ti saprak 1997. Kami mangrupikeun supplier bahan insulasi listrik sareng éléktronik di Cina, kami tetep ngajual produk insulasi sahenteuna sahenteuna 20 taun.

Produk urang loba dipaké dina loba widang, kayaning éléktronik, listrik, mesin, kakuatan listrik, metalurgi, rékayasa kimiawi, aviation, aerospace jeung pertahanan nasional.

about

Aplikasi jeung Mangpaat

Kusabab 2009, urang geus gotten certifications of ISO9001: 2000 pikeun ngaronjatkeun manajemen system.Our bisnis sakuliah dunya urang geus nutupan Éropa Kalér, Éropa Wétan, Amérika Kidul, Asia, Oceania ngaliwatan gawé babarengan jeung distributor, converters sarta pamaké tungtung sakuliah dunya.

Kami ngawakilan pabrik top Cina anu gaduh manajemén efisien, jaminan kualitas, kalenturan sareng palanggan. Sadaya pabrik anu diwakilan ku kami parantos nampi sertipikat ISO9001. Kami salawasna milarian produk anyar sareng prosés produksi anu langkung saé.

Ngagabungkeun volume penjualan anu ageung di sakuliah dunya sareng kaahlian ngalayanan pasar anu béda kalayan cadangan anu kuat ti sadaya produser, kami ngahontal posisi anu kuat pikeun nyayogikeun palayanan anu puas anu ngandung kaayaan harga anu pangsaéna, jaminan kualitas konsisten sareng waktos pangiriman gancang. Saatos-jualan-jasa ogé disadiakeun pikeun masihan konsumén layanan well-rounded.

Kami henteu ngan ukur nyayogikeun produk standar, tapi ogé langkung khusus pikeun nyayogikeun produk khusus dumasar kana conto sareng gambar para nasabah pikeun nyumponan sarat khususna.
Dina kecap, urang nuju teu ukur ngahasilkeun bahan insulating, tapi ogé daék nyadiakeun 1-eureun solusi teknis ka sadaya konsumén. Sadayana urang salawasna siap ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngawujudkeun tungtutan klien. Wilujeng sumping kontak anjeun, hayu urang nyiptakeun masa depan babarengan!

Kami ngarepkeun janten dina jasa anjeun sareng pasangan anjeun. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami langsung.

350122295