Papan semikonduktor anti korona

Katerangan pondok:

F884 epoxy kaca lawon laminate (dewan semikonduktor anti corona) Fitur: sarupa 3240 dewan, mibanda sipat semikonduktor, anti corona. kelas lalawanan hawa: kelas b Mangpaat: pamakéan mékanis jeung listrik. Éta cocog pikeun bahan anti korona dina slot motor ageung, sareng tiasa dianggo salaku bahan bagian struktur non-logam dina suhu anu langkung luhur.



Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ketebalan: 0,4-12 mm
Ukuran nominal: 1020 × 2040mm

Rincian produk

NO.

PILIHAN

UNIT

METODE

NILAI STANDAR

1

Kakuatan flexural jejeg laminations - dina suhu kamar normal

MPa

ISO 178

≥ 340

2

Kiyeu  Dampak  kakuatan  paralel ka laminasi (Notched charpy)

kJ/m2

ISO 179

≥ 33

3

Résistansi permukaan    A (Dina kaayaan normal)

Ω

 

1.0×1035

4

Nyerep cai, ketebalan 2.0mm

mg

ISO 62

≤ 20

5

Kapadetan

g/cm3

ISO 1183

1.70-1.90

Fitur produk

F884 epoxy kaca lawon laminate (dewan semikonduktor anti corona) Fitur: sarupa 3240 dewan, mibanda sipat semikonduktor, anti corona. kelas lalawanan hawa: kelas b Mangpaat: pamakéan mékanis jeung listrik. Éta cocog pikeun bahan anti korona dina slot motor ageung, sareng tiasa dianggo salaku bahan bagian struktur non-logam dina suhu anu langkung luhur.
Ketebalan: 0,4-12 mm
Ukuran nominal: 1020 × 2040mm

NO.

PILIHAN

UNIT

METODE

NILAI STANDAR

HASIL UJI

1

Kakuatan flexural jejeg laminations - dina suhu kamar normal

MPa

ISO 178

≥ 340

457

2

Kiyeu  Dampak  kakuatan  paralel ka laminasi (Notched charpy)

kJ/m2

ISO 179

≥ 33

58

3

Résistansi permukaan    A (Dina kaayaan normal)

Ω

1.0×1035

1034

4

Nyerep cai, ketebalan 2.0mm

mg

ISO 62

≤ 20

9.8

5

Kapadetan

g/cm3

ISO 1183

1.701.90

1.89

Pintonan produk

F884 7
F884 5
F884 6

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk