Asbés bébas semén Board Struktural Insulasi Board

Katerangan pondok:

HTI-800 mangrupa papan semén bébas asbés mibanda sipat listrik alus teuing. Papan semén dénsitas luhur diperkuat ku serat anorganik, HTI-800 cocog pikeun aplikasi anu merlukeun operasi kontinyu dina suhu nepi ka 500 ℃ (1472 ℉)
Papan serat HTI mangrupikeun papan serbaguna sareng ramah lingkungan anu diproduksi ku prosés bébas asbés. Papan boga kakuatan tinggi, teu delaminate; papan anu kebal kana weathering, gampang motong. Beungeut dewan luar bisa jadi lemes atawa dijieun boga tékstur kai. Papan serat semén mangrupikeun substrat anu saé pikeun aplikasi rupa-rupa palapis hiasan.



Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

● Pad rojongan katoda
● insulasi Platen
● Unsur ngarojong

● Oven cladding
● piring tungku
● tungku induksi

Kaunggulan

● stabilitas dimensi
● kakuatan mékanis dina suhu
● Non-combustible

● ciri machining alus
● Inert kimiawi
● Asbés bébas

Fitur pamayaran

Ngaran Produk:

Asbés Board semén bébas

Ukuran:

2440 x 1220 mm

1200 x 1000 mm

kapadetan:

1750 kg/m3

Suhu jasa:

800

Kakuatan Compressive:

30Mpa

warna:

Abu

Pamakéan industri:

Piring tungku

Asal:

HangZhou Zhejiang

Bungkusan:

Paké karton packing kalawan Marks.

Asbés Board semén bébas | Papan semén | Board insulasi Struktural

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ISO9001

Kaluaran poean

1000 PCS

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

5 PCS

Harga (usd)

40 / PCS ~ 150 / PCS dumasar kana ukuran

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

1000 PCS / dinten

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Pamayaran & Pengiriman barang

Ukuran produk

2400x1200mm / 1200x1000mm

Tipe

Papan semén

Kapadetan

1750 kg / m3

Warna

Abu

Beungeut

Beungeut Leueur Tanpa Pegat

Pintonan produk

Asbestos free Cement Board 07
NAD-500 wholesale

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk