Kertas Serat Keramik Tahan Suhu Tinggi

Katerangan pondok:

Kertas serat keramik dijieun ku prosés ngabentuk baseuh kontinyu kalawan kelas saluyu tina katun serat keramik jeung map. Kelas lalawanan suhu pangluhurna nyaéta 1600 ℃.



Rincian produk

Tag produk

Fitur

- Taya asbés
- lalawanan kimiawi
- Ketebalan tepat sareng kalenturan anu luhur
- konduktivitas termal low, résistansi shock termal tinggi
- Kakuatan High, kinerja tensile kuat
- insulasi listrik tinggi

Aplikasi

- Punching keureut dina fasilitas pemanasan rumah tangga
- Tungku masonry sambungan ékspansi jeung bahan sealing
- Bahan insulasi panas pikeun alat pemanasan listrik
- Sealing awak tungku, panto tungku jeung panutup luhur
- suhu luhur insulasi panas sealing gasket.
- Nyegah seuneu
- Bahan saringan suhu luhur
- Pangganti asbés
- Silencer sareng bahan insulasi panas pikeun knalpot mobil sareng pipa knalpot

Fitur pamayaran

Barang

CF-61

CF-62

CF-64

CF-65

CF-66

1000 Kertas serat

1260 Kertas serat

1430 Kertas serat

1500 Kertas serat

1600 Kertas serat

Suhu klasifikasi ()

1000

1260

1430

1500

1600

Kapadetan bulk (kg/m3)

210

210

210

210

210

garis pemanasan shrinkage(%)(*24 jam)

3.5(850)

3.0(1100)

3.2(1200)

3.6(1400)

3.4(1500)

Kakuatan tegangan (MPa)

0.50

0.65

0.70

0.60

0.60

Kandungan organik(%)

10

8

6

7

7

Konduktivitas termal Kcal/mh(W/m*k)

Rata-rata 400

0.06

0.07

 

 

 

Rata-rata 600

0.08

0.09

0.08

0.08

0.07

Rata-rata 800

0.14

0.13

0.12

0.12

0.11

Rata-rata 1000

 

0.17

0.16

0.16

0.15

Komposisi kimia (sanggeus ngaduruk):

Al2O3

42

46

35

40

70

SiO2

54

50

44

58.1

28

ZrO3

 

 

15.5

 

 

Cr2O3

 

 

 

2.5

 

Ukuran standar (mm)

40000 * 600/1000/1200 * 0,51;

20000*600/1000/1200*2;

10000*600/1000/1200*3,4,5,6

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Sertifikasi

CE, REACH, ROHS, ISO 9001

Kaluaran poean

5 TON

Pamayaran & Pengiriman barang

Sertifikasi

CE, REACH, ROHS, ISO 9001

Kuantitas Pesanan Minimum

500 kg

Harga (usd)

5

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

5 ton

Port pangiriman

Shanghai

Pintonan produk

ceramic fiber paper3
ceramic fiber paper2

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk