Commutator Mika Lambaran Commutator kaku Micanite

Katerangan pondok:

The commutator mika dewan dijieunna tina muscovite atawa kertas phlogopite, dipanggang jeung dipencet ku napel epoxy dipilih. Produk ieu ngagaduhan sipat listrik anu saé sareng kakuatan mékanis. Kalawan uniformity ketebalan na alus teuing, éta cocog pikeun insulasi antara lambar tambaga tina DC motor commutator jeung insulasi gasket tina motor sejen tur panerapan listrik. Éta tiasa dipotong sareng ditinju kana sababaraha bentuk. , kalawan aplikasi komérsial alus.



Rincian produk

Tag produk

Fitur Aplikasi

Ketebalan: 0.1-1.9mm
Bungkusan karton
Ukuran (L * W): 1000x600mm atanapi 1000x1200mm
Packing: Usuk kai atawa hal kai

Rincian produk

The commutator mika dewan dijieunna tina muscovite atawa kertas phlogopite, dipanggang jeung dipencet ku napel epoxy dipilih. Produk ieu ngagaduhan sipat listrik anu saé sareng kakuatan mékanis. Kalawan uniformity ketebalan na alus teuing, éta cocog pikeun insulasi antara lambar tambaga tina DC motor commutator jeung insulasi gasket tina motor sejen tur panerapan listrik. Éta tiasa dipotong sareng ditinju kana sababaraha bentuk. , kalawan aplikasi komérsial alus.
Ketebalan: 0.1-1.9mm
Bungkusan karton
Ukuran (L * W): 1000x600mm atanapi 1000x1200mm
Packing: Usuk kai atawa hal kai

Fitur produk

ngetik

ketebalan nominal

mm

eusi mika

%

Termo

Kaajegan

(tahan kana exudation sareng kapindahan) 1)

Komprési élastisitas

%

Komprési plasticity

%

Suhu nalika ujian

komprési

kakuatan listrik2)

 

Kv/mm

 

standar,  Moskow

 

0.2-1.0

³90

200

£5

£5

160

7

 

Cocog jeung istilah GB/T 5019

5

8.6

13

14

14

14

17

1) Dina suhu nu resep, teu aya résin nu kaluar jeung teu aya kapindahan mika, pariksa ku panon.

2) Strip jeung clapboard komutator maké bally listrik 6mm, bahan lambar maké 25mm nepi ka 75mm.

3) Dina paménta pembeli, bisa nurunkeun nepi ka 2%.

Memo, Sadaya dénsitas bahan nyaéta 2g / cm3 dugi ka 2.4g / m3.

Pintonan produk

commutator mica sheet 4
commutator mica sheet 3

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk