Compact laminate dewan phenolic panel

Katerangan pondok:

Papan laminate kompak dirancang pikeun panggunaan permukaan horisontal sareng tegak. Produk ieu ngagaduhan sipat padet, tahan dampak, tahan cai sareng buktina lembab, jsb.
Papan laminate kompak nyaéta lambaran nguatkeun tinggi anu dilakukeun ku polimérisasi tegangan tinggi serat kai sareng résin thermosetting. Mibanda permukaan résin warna terpadu pikeun hiasan, sahingga teu ukur cocog pikeun hiasan interior tapi ogé pikeun fasilitas outdoor.
Résistansi cuaca anu kuat ngajantenkeun pabeungeutannana tetep teu kapangaruhan nalika kakeunaan panonpoé, cai hujan, erosi angin atanapi Uap, sareng parobihan suhu ogé henteu mangaruhan penampilan sareng fitur.



Rincian produk

Tag produk

Fitur

● Waterproof, buktina Uap, jeung mildew buktina
● asam kuat sarta tahan alkali; tahan kimiawi
● Dampak tahan, tahan maké, jeung tahan scratch
● Anti mikroba, anti ultraviolét, sarta gampang pikeun ngabersihan
● seuneu buktina; ngaduruk haseup buktina
● stabilitas kuat, flattening, sarta teu gampang deform
● Beunghar perlakuan permukaan kalawan rupa-rupa warna
● Non-toksik, non-racun, héjo jeung lingkungan pelindung

Bending Compact laminate

Bending Compact laminate dijieunna tina kertas berwarna hiasan impregnated kalawan résin melamin, sarta laminated kalawan sababaraha lapisan kertas kraft hideung atanapi coklat impregnated kalawan résin phenolic, lajeng dipencet ku plat baja dina suhu luhur (150 ° C) jeung tekanan tinggi (1430psi) lingkungan, ketebalan tina 0,3 mm nepi ka 3mm bisa dihasilkeun. Bending Compact laminate diala ku ngagunakeun molds profésional pikeun curing sekundér jeung processing jero. Kertas, lajeng dipencet kalawan pelat baja etched handapeun lingkungan 150 ℃ suhu luhur sarta tekanan tinggi 1430psi, sarta dibentuk ku ngabubarkeun na semi-hardening. Langkung ti 20 jinis tékstur permukaan tilu diménsi sapertos lampu pikeun nyumponan kabutuhan hiasan anu béda. The anti bending dewan husus utamana dipaké dina Yin jeung Yang sudut témbok, kalawan stabilitas kuat, flatness tur euweuh deformasi papanggih kaperluan hiasan béda.

Bending Compact laminate 1
Bending Compact laminate 2

Rincian produk

Ukuran: 1220x2440mm, 1220x3000mm, sagala rupa ukuran bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer
Ketebalan: 2mm nepi ka 25mm
Warna polos, warna sisikian kai, sisikian marmer, jsb
Permukaan: Matt, semi Matt, gloss tinggi, jsb

Pintonan produk

compact board
wfq
compact sheet

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: