Bahan insulasi listrik pilem poliéster / pilem piaraan poliéster

Katerangan pondok:

POLÉSTER FILEM nyaéta poliétilén terephtalate dumasar pilem poliéster fléksibel transparan nu janten mendung kalayan ngaronjatna ketebalan.



Rincian produk

Tag produk

Pasipatan

POLÉSTER FILEM nyayogikeun industri listrik kalayan desain sareng pilihan konstruksi anu unik kusabab kasaimbangan luar biasa tina sipat listrikna dina kombinasi sareng sipat kimia, termal sareng fisik.
Pilem poliéster dicirikeun ku résistansi anu saé pikeun Uap sareng pangleyur umum.
Éta tiasa dianggo dina suhu -70oC dugi ka 150oC. Kusabab éta henteu ngandung agén pelembut, éta henteu janten rapuh kalayan umur nalika dianggo dina kaayaan normal.

Aplikasi

Numutkeun spésifikasi produsén POLÉSTER FILEM dipaké dina sistem kelas B (130oC) ku sababaraha pabrik motor listrik.  POLÉSTER FILEM dipaké salaku insulasi slot, insulasi fase jeung wedges pikeun motor jeung generator.  POLÉSTER FILEM dipaké salaku inti, interlayer sarta insulasi final pikeun trafo, chokes na relays.

Bentuk Pangiriman

rentang ketebalan pilem

Lebar

KGS / Gulung

Warna

0,023 mm

1000mm

1270 mm

1150 mm

550KGS / Gulung

1100KGS / Gulung

200KGS / Gulung

 

Transparan

Bodas susu

Warna halimun

Warna hideung

Warna bodas

0,036 mm

0,050 mm

0,075 mm

0,100 mm

0,125 mm

0,190 mm

0,250 mm

0,350 mm

Pintonan produk

polyester film 2
Release Film

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: