profil palastik pultruded serat bertulang

Katerangan pondok:

Profil pultruded dina bahan komposit anu diperkuat serat ngagabungkeun kakuatan, reliabilitas sareng kaamanan. Sipat alus teuing tina kasaluyuan jeung reversibility hartina sipatna non-invasif sarta nyadiakeun solusi inovatif nu efisien, affordable jeung sustainable, ngaganti bahan konvensional kayaning kai, baja atawa stainless steel.



Rincian produk

Tag produk

DESKRIPSI RODUCT

Propil Pultruded dijieun dina bahan komposit, éta indispensable dina produksi alat listrik kayaning trafo garing-tipe, motor listrik sarta coils. Kakuatan utami nyaéta kamampuan insulasi listrik anu optimal, anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun dianggo dina sistem anu disebut tadi ngalibetkeun arus listrik anu kuat.

Ieu oge mungkin pikeun ngahasilkeun kana pamundut, versi UL94V0 bébas halogén, timer extinguishing.
Sadaya produk minuhan Diréktif Éropa 2011/95/EC ngabatesan pamakean zat ngabahayakeun dina alat-alat listrik sareng éléktronik.

Seueur jalur produksi ngajamin pilihan anu lega tina profil pultruded kalayan pangiriman gancang;  leuwih 300 wangun dijieunna tina rupa-rupa bahan baku sarta dina kelir béda.

TULANG ANJING

WFQ30

ukuran séjén bisa ngaropéa

TULANG ANJING

Dasar (B)

Jangkungna (H)

6

6

6

8

10

10

10

10

10

10

12

12

12

12

16

16

6

6

10

10

10

11

12

13

15

16

12

16

17

19

18

20

Profil satengah bunderan

Profil satengah bunderan

Dasar

(B)

Jangkungna

(H)

4

5

5

7

6

8

8

2

2

2.5

2.5

3

3

4

31

ukuran séjén bisa ngaropéa

Propil Trapezoidal 

WF29

ukuran séjén bisa ngaropéa

profil trapezoidal

Dasar

(B)

Jangkungna

(H)

5.0

5.7

6.0

6.8

6.0

7.0

8.0

9.0

10.5

12

2

2

2

2

3

3

3

3

3

3

Rectangular diberesihan

Rectangular diberesihan

Dasar

(B)

Jangkungna

(H)

6.35

7.10

7.92

10.0

10.0

10.0

10.8

20.0

20.0

20.0

20.0

20.0

25.0

25.0

25.0

30.0

50.0

50.0

50.0

3.18

3.05

6.35

4.0

4.8

10.0

4.0

4.0

6.0

8.0

10.0

12.0

8.0

12.0

25.0

20.0

8.0

12.0

25.0

32

ukuran séjén bisa ngaropéa

Propil buleud 

33

ukuran séjén bisa ngaropéa

Profil buleud

Ø (mm)

Ø  (mm)

2.0

2.5

3.0

3.5

4.0

4.5

5.0

6.0

7.0

8.0

10

12

14

15

19

20

22

24

28

30

Propil tubular

Propil tubular

Ø abdi

Ø e

Ø abdi

Ø e

3

3

3

4

4

6

6

8

10

15

16.7

18.3

6

7

8

8

10

10

13

12

15

20

27.7

23.0

20

21

27

28

30

32

35

40

45

60

75

80

24

24

32

32

35

37

40

45

50

75

90

100

WFQ

ukuran séjén bisa ngaropéa

L propil

35

ukuran séjén bisa ngaropéa

L propil

Jangkungna

(H)

 Dasar

(B)

Kandelna

(E)

31.75

63.5

4.76

38.1

38.1

3.18

38.1

38.1

4.76

38.1

57.15

4.76

50.8

50.8

4.76

50.8

50.8

12.7

50.8

69.85

6.35

76.2

152.4

12.7

U Propil

U profil

Dasar

(B)

Jangkungna

(H)

Kandelna

(E)

25.40

50.80

6.35

30.96

65.09

3.18

63.50

114.30

6.35

65.09

90.49

4.76

WC

ukuran séjén bisa ngaropéa

Tabung pasagi

QWG

ukuran séjén bisa ngaropéa

Tabung pasagi

Dasar

(B)

Jangkungna

(H)

Kandelna

(E)

38.1

38.1

3.18

50.8

50.8

6.35

50.0

50.0

4.00

Pintonan produk

pultruded profile (7)
pultruded profile (8)
pultruded profile (9)

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: