Seuneu retardant Aluminium honeycomb sandwich panel

Katerangan pondok:

Panel sandwich honeycomb aluminium anu tiasa janten gaganti panel aluminium-plastik, éta gaduh sipat anu saé pikeun résistansi tekanan angin, nyerep shock, insulasi sora, pelestarian panas, tahan seuneu sareng kakuatan spésifik anu luhur. Beurat plat honeycomb jeung stiffness sarua ngan 1/5 tina veneer aluminium sarta 1/10 tina plat baja. Beban wangunan sareng biaya tiasa dikirangan pisan. Kusabab interlayer tengah ngandung jumlah badag hawa, éta bisa jadi sora jeung panas insulated, teu boga zat combustible, boga rating seuneu tina B1, nyaeta waterproof, Uap-buktina, teu boga release gas ngabahayakeun, sarta teu gampang deform. .



Rincian produk

Tag produk

Fitur

* Sipat unggulan résistansi tekanan angin luhur
* Nyerep shock, insulasi sora
* Tahan seuneu, rating seuneu B1
* Waterproof, Uap-bukti
* Taya sékrési gas ngabahayakeun sarta teu gampang deform

Aplikasi

1. témbok éksternal nongkrong plat wangunan témbok curtain
2. Karya hiasan interior
3. Billboard
4. Wangunan kapal
5. manufaktur Aviation
6. partisi jero rohangan sarta tampilan komoditi nangtung
7. kandaraan angkutan komérsial sarta awak wahana wadahna
8. Beus, karéta, subways jeung kandaraan transit rail
9. Pikeun industri jati modern kalawan syarat panyalindungan lingkungan ketat, ngagunakeun dewan honeycomb aluminium salaku bahan processing jati mangrupakeun pilihan bahan alus dina abad anyar. Kualitas héjo lengkep non-toksik na ngamungkinkeun pabrik jati pikeun ngirangan prosedur panyalindungan lingkungan anu teu perlu nalika ngolah jati; Sajaba ti éta, panels dewan honeycomb aluminium bisa diversified, kayaning kai padet, dewan aluminium, dewan gips sarta panel honeycomb marmer alam, Pilihan bahan merenah.
10. Partisi panel aluminium honeycomb: mecenghulna partisi panel honeycomb aluminium megatkeun mode partisi tradisional nu geus kaliwat sarta geus meunang pangsa pasar spasi kantor sedeng jeung luhur-grade kalawan gaya mulya na, seger jeung elegan.
11. Ieu sagemblengna overcomes nu shortcomings of deformasi jeung runtuhna tengah panels hiasan sejenna lamun wewengkon tunggal badag. Inti honeycomb aluminium anu saling nyambungkeun sapertos balok-I anu teu kaétang. Lapisan inti disebarkeun sareng dibereskeun dina sadaya piring, ngajantenkeun piring langkung stabil. Kinerja résistansi tekanan angin na langkung luhur tibatan piring palastik aluminium sareng veneer aluminium, sareng gaduh ciri henteu gampang deformasi sareng kerataan anu saé, sanaos ukuran sél pelat honeycomb ageung. Ogé bisa ngahontal flatness pisan tinggi. Ieu téh mangrupa bahan lightweight pikaresep dina industri konstruksi.

ts115
ts116
ts117

BANGUNAN

ts118

PP honeycomb inti:Filter hawa, platform ragaji cai
PP honeycomb laminated kalayan lawon non-anyaman:Bahan inti pikeun panel sandwich
PP honeycomb kalayan pilem palastik jeung lawon non-anyaman:Cocog jeung prosés RTM, nu bisa nyegah lem datang kana inti

ts12
ts11

Kulit aluminium

Kandel 0. 1-2. 0 mm
Tahan seuneu: Kelas V0 atanapi B1
perlakuan beungeut: palapis Decorating pilem

Perlakuan permukaan

ts111
ts11
ts114

Sadaya warna sareng pola tiasa disaluyukeun

ts119
ts120
ts121

Panjangna ngaropéa, lebar cusomized, ketebalan 10-100mm.


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: