G10 Insulating Kaca Epoxy Laminate

Katerangan pondok:

G10 mangrupikeun bahan komposit anu diwangun ku lawon serat gelas sareng résin epoksi. Asalna dikembangkeun salaku bahan pikeun pesawat, anu tiasa nahan kakuatan anu hébat tanpa ngancurkeun sareng deformasi. G-10 moal ditembus ku uap cai sareng cair, gaduh ciri insulasi, tahan asam sareng alkali, sareng henteu beurat.



Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ketebalan biasa: 0,5 ~ 100mm
Ukuran biasa: 1020 × 2040mm

Rincian produk

lawon serat gelas alkali bébas kelas éléktronik ieu impregnated kalawan résin epoxy diimpor, sarta ditambahkeun kalawan retardants seuneu diimpor pakait, elém jeung aditif sejen, sarta diolah ku mencét panas. Flame retardant kelas UL94-VO kelas, sipat mékanis alus dina suhu luhur, kinerja processing alus tur kinerja insulasi.
G10 aplikasi dewan epoxy: dipaké salaku insulating bagian struktural dina motor jeung alat-alat listrik, kayaning breakers circuit, switch cabinets, trafo, motor DC, AC contactors, ledakan-bukti panerapan listrik sarta panerapan listrik lianna.

Fitur produk

No.

Barang

Unit

Nilai baku

Hasil tés

1

Kakuatan flexural jejeg

laminasi

MPa

GB / T1303.4-2009

340

2

Bending modulus elastis

MPa

GB / T1303.4-2009

/

3

Kakuatan Dampak kiyeu paralel sareng laminasi (charpy)

kJ/m2

GB / T1303.4-2009

33

4

Kakuatan regangan

MPa

GB / T1303.4-2009

/

5

kakuatan diéléktrik jejeg

laminasi (dina minyak 20±2)

KV/mm

GB / T1303.4-2009

11.4

6

tegangan ngarecahna sajajar jeung laminasi

(dina minyak90±2)

KV

GB / T1303.4-2009

35

7

1 MHz faktor leungitna

/

GB / T1303.4-2009

/

8

lalawanan insulasi impregnated dina cai

MΩ

GB / T1303.4-2009

5x10000

9

CTI

/

GB / T 4207-2012

/

10

Nyerep cai

mg

GB / T 1303.4-2009

27

11

Kapadetan

g/cm3

GB / T 1303.4-2009

/

Pintonan produk

G10 1
G10 2
G10 3

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk