Suhu luhur insulasi Bahan Polyimide Film

Katerangan pondok:

Polimida pilem:Cai mibanda sipat fisik, kimia, jeung listrik alus teuing, radiasi atom tahan, korosi jeung pangleyur tahan, low & tahan suhu luhur, Ieu ngalaksanakeun hasil dina rentang lega suhu sakumaha low sakumaha -452F(-269c) jeung saluhur + 500F. (+260c). pilem Kapton pikeun coil sora boga sipat husus shrinkage lemah sareng hiji sisi kasar pikeun palapis.



Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Sagala jinis insulasi listrik umum, f.eks. liners slot motor, mesin, parabot, alat konsumen, kawat magnét listrik sarta coiling kabel, trafo, kapasitor, vakum metalizer jsb Bahan Nyadangkeun pikeun pita napel biasa (silikon, acrylic, FEP jsb) aplikasi unexplored séjén nu patali jeung suhu luhur / low ekstrim. atawa insulasi listrik/éléktronik, atawa patali jeung résistansi kimiawi, atawa merlukeun sipat mékanis/fisik husus.

Aksara

Insulasi kelas H sareng tahan panas. Kinerja diéléktrik anu saé. Kakuatan mékanis anu langkung luhur, résistansi sobek anu langkung saé sareng kalenturan. Disadiakeun kalayan lebar béda (10mm-1000mm), ketebalan (0,025mm-0,20mm)

Lembar Data Film Polimida

Spésifikasi

Palapis

Bahan dasarna

Kandelna

Suhu Service

HTI-L80

Bodas Ganda

Beusi sténless

2 mil

-40~1000

HTI-L90

Bodas Ganda

Beusi sténless

2 mil

-40~1200

HTI-T40

Bodas Ganda

PI

5 mil

-40~400

HTI-CBR-Tag

Bodas

Beusi sténless

15 mil

-40~1200

Industrial Thermal Transfer Tag | Panas Transfer Pita Printable Pi Hang Tag | Tag tahan suhu luhur.

Fitur pamayaran

Barang

Unit

Standar

nilai has

25,50,75

100.125

150

25,50,75,100,125,150

1

Kapadetan

--

1,42 ± 0,02

1,42 ± 0,02

2

Kakuatan regangan

MD

MPa

min 135

165

CD

mnt115

165

3

Laju manjangan

%

 

min 35

60

4

Laju nyusut panas

150 ℃

%

max

1.0

-

400 ℃

max

3.0

-

5

tegangan ngarecahna 50Hz

MV/m

mnt150

mnt130

mnt110

min 170

6

Srésistansi permukaan

200 ℃

ohm

min 1.0x1013

min 1.0x1013

7

Vrésistansi olume 200 ℃

ohm.m

min 1.0x1010

min 3.8x1010

8

Dkonstanta iéléktrik 50Hz

--

3,5 ± 0,4

3.2

9

Dfaktor issipation 48~62Hz

--

max 4.0x10-3

max 1.8x10-3

Baku: JB/T2726-1996

Rincian produk

Lebar pinuh

500, 520, 600, 1000mm

Dipotong lebar

Min. 6 mm

Ketebalan Range

0,025 ~ 0,150 mm

Toleransi ketebalan

± 10%

Min. kuantitas pesenan

50KGS

Bungkusan

Karton, 25k ~ 50kgs / karton

Pintonan produk

Electrical Insulation
High Temperature Insulation

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: