Résistansi suhu luhur pita napel polyimide

Katerangan pondok:

Pita napel pilem Polyimide, dumasar kana pilem polyimide sareng napel sénsitip tekanan silikon diimpor, gaduh résistansi suhu luhur, résistansi asam sareng alkali, résistansi pelarut, insulasi listrik (Kelas H), panyalindungan radiasi sareng pasipatan sanésna. Ieu cocog pikeun gelombang soldering tin shielding tina papan circuit éléktronik, panangtayungan ramo emas, insulasi tina tinggi-grade panerapan listrik, insulasi motor, sarta ngaropéa tina lugs positif jeung negatif tina accu litium.



Rincian produk

Tag produk

Fitur

- résistansi suhu luhur
- insulasi tinggi
- Taya sésa

Aplikasi

1. Dina prosés SMT, kawat thermocouple bakal pasted nalika ngukur suhu tungku réfluks;
2. Dina prosés SMT, éta dipaké pikeun nempelkeun papan sirkuit fléksibel (FPC) dina fixture, ku kituna pikeun ngalakonan runtuyan prosés kayaning percetakan, patch na nguji;
3. Ieu bisa dibungkus dina kabel sarta dipaké salaku insulating tape;
4. Ieu bisa pasted on konektor pikeun nyokot bahan ku Mounter, ku kituna pikeun ngaganti lambaran beusi;
5. Ieu bisa maot motong kana sagala bentuk séjén pikeun sababaraha kaperluan husus.

Parameter produk

Barang

Unit

KPT2540

KPT5035

KPT7535

KPT12535

Warna

-

Amber

Amber

Amber

Amber

Nyadangkeun Ketebalan

mm

0.025

0.05

0.075

0.125

Total Kandel

mm

0.065

0.085

0.110

0.160

Adhesion ka Steel

N/25 mm

6.0~8.5

5.5~8.5

5.5~8.0

4.5~8.5

Kakuatan regangan

N/25 mm

≥75

≥120

≥120

≥120

Elongation di Break

%

≥35

≥35

≥35

≥35

Kakuatan diéléktrik

KV

≥5

≥6

≥5

≥6

Résistansi Suhu

℃ / 30 mnt

268

268

268

268

Baku Roll Panjang

m

33

33

33

33

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

200 m2

Harga(USD

3

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

100000

Port pangiriman

Shanghai

Pintonan produk

PI adhesive tape4
PI adhesive tape5
PI adhesive tape7

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk