Suhu Tinggi Tahan Barcode Label Printable PI Label

Katerangan pondok:

Séri bahan labél tahan suhu luhur dina industri éléktronik didasarkeun kana téknologi Thermogard TM suhu luhur sareng dirarancang pikeun nyumponan sareng ngalegaan sarat suhu luhur anu dibutuhkeun ku reflow soldering sareng lingkungan patri gelombang. Sajaba ti éta, unggal téhnologi labél awét dirancang pikeun nolak fluxes corrosive sarta sababaraha rounds beberesih umum dina aplikasi circuit board.



Rincian produk

Tag produk

Fitur

bahan dasar PI, napel acrylic, adhesion alus, cocog pikeun percetakan mindahkeun termal. Saatos suhu luhur, teu aya gelembung, tanpa ujung warped sareng deformasi, tahan erosi kana sagala jinis bahan kimia.

Aplikasi

PCB circuit board prosés SMT ngagunakeun suhu luhur labél.Suitable pikeun aviation, otomotif, éléktronika, tampilan, kabel, catu daya, idéntifikasi produk jeung labél batré handphone.

Résistansi Suhu

Lengket oven luhur PCB (reflow soldering) 300 ~ 320 ℃ / 10mins.
Lengket di handapeun dewan PCB, sanggeus tungku tin (gelombang soldering) 300 ~ 320 ℃ / 1min.

Rincian Porducts

Spésifikasi

Palapis

Bahan dasarna

napel

Kandelna

Suhu Service

HTI-581

Bodas Herang

PI

Akrilik

1 mil

-40~350

HTI-582

Bodas Herang

PI

Akrilik

2 mil

-40~350

HTI-583

Mat Bodas

PI

Akrilik

1 mil

-40~350

HTI-531

Bodas Herang

PI

Akrilik

1 mil

-40~350

HTI-533

Mat Bodas

PI

Akrilik

1 mil

-40~350

HTI-E-8511A

Bodas Herang

PI

Akrilik

1 mil

-40~350

Suhu luhur Tahan Barcode Label Printable PI Label Suhu tinggi tahan Label Panas Transfer Pita.

Tempat Asal

Cina

Ngaran Brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ISO9001

output poean

10000 m²

HTI-531

Bodas Herang

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

300 m²

Harga (usd)

10 / m² ~ 100 / m² dumasar kana ukuranana

Rincian bungkusan 

Ékspor bungkusan

Kamampuhan suplai 

10000 m² / dinten

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Pintonan produk

High temperature resistant Label-03
Printable PI Label

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: