Industrial Thermal Transfer Tag Panas Transfer Pita Printable Pi Hang Tag Tag tahan suhu luhur

Katerangan pondok:

Tag tahan suhu luhur dianggo dina lingkungan produksi baja, aluminium sareng tuang na. Ieu bisa dilarapkeun ka produksi perlakuan panas sarta ngagantung dina produk salaku tag pikeun manajemén produksi jeung traceability kalawan lalawanan deformasi Good, résistansi pangleyur sarta lalawanan suhu luhur.

 



Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Urang nyadiakeun groundbreaking tahan panas, sarta ultra tahan panas, labél jeung tag nu ngaktipkeun manajemén ID, ngagunakeun barkod misalna, malah dina lingkungan suhu ultra luhur harshest dimana labél konvensional saukur teu bisa Cope. Ngagunakeun printer mindahkeun termal jeung pita tinta tahan panas dedicated, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun instan nyitak kaluar informasi penting dina lanté toko. Cetakan moal luntur atanapi janten warnana saatos paparan panas. Sadia dina dua jenis, labél tahan panas bisa boh dilarapkeun tina suhu kamar, kawas labél konvensional, atawa dilarapkeun langsung ka objék dina suhu ultra luhur, kayaning baja atawa produk non-ferrous.

Fitur

bahan dasar PI, pamakéan processing palapis permukaan husus, dirancang husus pikeun percetakan thransfer termal, résistansi hawa alus. kakuatan tensile tinggi, résistansi cimata, résistansi gesekan, résistansi scratch, résistansi kontaminasi, sipat pangleyur kimiawi alus teuing.

Aplikasi

Dipaké pikeun industri metalurgi kayaning baja, produk aluminium diidentipikasikeun tracking ID dina kaayaan suhu luhur, pikeun ngaganti aluminim tradisional jeung industri baja beusi.

Fitur pamayaran

Spésifikasi

Palapis

Bahan dasarna

Kandelna

Suhu Service

HTI-L80

Bodas Ganda

Beusi sténless

2 mil

-40~1000

HTI-L90

Bodas Ganda

Beusi sténless

2 mil

-40~1200

HTI-T40

Bodas Ganda

PI

5 mil

-40~400

HTI-CBR-Tag

Bodas

Beusi sténless

15 mil

-40~1200

Industrial Thermal Transfer Tag | Panas Transfer Pita Printable Pi Hang Tag | Tag tahan suhu luhur.

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ISO9001

Kaluaran poean

1000 m²

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

300m²

Harga (usd)

10 / m² ~ 100 / m² dumasar kana ukuranana

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

1000m² / dinten

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Pintonan produk

Heat Transfer Ribbon Printable PI Hang Tag
High temperature resistant Tag-05

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: