Insulating Katun Kain Tape Listrik Insulating Katun Kain Kain Tape Katun Insulasi Tape

Katerangan pondok:

PEDARAN
1. Bahan: benang katun
2. Struktur: Tenunan polos/tenun kepar
3. Pamakéan: dipaké salaku insulating coil ngariung dina motor, alat-alat listrik, jeung trafo.
4. spésifikasi:
Ketebalan: 0.10-0.50mm
Warna: Bodas
rubak: 20mm; 25mm; 30mm; 38mm



Rincian produk

Tag produk

Fitur

Ngaran Produk:

Pita Kain Katun

Bahan atah:

Kapas

warna:

Bodas

Ketebalan:

20mm;25mm;30mm;38mm

Kakuatan regangan:

≥ 150 N / 10mm

Pamakéan industri:

Transformer

Asal:

HangZhou Zhejiang

Bungkusan:

Bungkusan Ékspor Standar

Insulating Katun Kain Tape Listrik Insulating Katun Kain Kain Tape Katun Insulasi Tape

Insulating Katun Kain Tape | Kain katun pita | Katun insulasi pita | Listrik insulating katun lawon tape

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ISO9001

Insulating Katun Kain Tape

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

1000 M

harga (usd)

0.02 ~ 0.05 /M

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

100000 M / dinten

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Rincian gancang

Warna

Bodas

Bahan

Kapas

Lembar Data Téknis

No.

Barang

Unit

Nilai baku

Hasil tés

1

Penampilan

/

Warna seragam, permukaan lemes, euweuh noda jeung pangotor lianna

LULUS

2

Kandelna

mm

0.30±0.02

0.30

3

Kakuatan regangan

N / 10 mm

≥80.0

220.5

Pintonan produk

Electrical Insulating Cotton Fabric Cloth Tape

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: