Kualitas luhur Insulating Curing Banding Tape

Katerangan pondok:

Pita banding kaca mangrupikeun produk anu didamel nganggo filamén kaca berulir kaca paralel, tos diimpregnasi ku résin poliéster thermosetting khusus dina tahap B. Pita banding kaca tiasa dianggo pikeun insulasi listrik, éta tiasa kabeungkeut sacara termal sareng dicirikeun ku résistansi mékanis anu luhur pisan, kakuatan tegangan anu luhur sareng leungitna anu rendah. Pita pita kaca kedah disimpen dina tempat anu tiis. Éta kedah diidinan dugi ka suhu kamar sateuacan dicabut tina bungkusan.



Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Ieu kudu diolah ku alat pungkal luyu. Winding lumangsung dina suhu kamar, atawa nalika dipanaskeun up, via rotor pre-manaskeun, optionally kalawan radiators infra red. Kusabab pungkal haneut, tegangan sésa sakitar 60% tina gaya tensile anu diterapkeun dina perban. Saatos pungkal sareng fiksasi selektif (radiator infra red atanapi bedil solder) résin kedah dipolimérisasi dina oven dumasar kana karasa anu dinyatakeun dina tabél.

Aplikasi

Hal ieu dipaké pikeun banding mesin listrik, coils jeung alat éléktronik lianna, Kaunggulan di ngabandingkeun kana bandages baja:
- Eddy bahan bébas ayeuna sahingga euweuh overheating lokal.
- Taya fractures kacapean
- Résistansi korosi di lingkungan tropis
- Pangurangan biaya prosés kusabab waktos ngolah anu pondok
- Ngurangan bahan insulasi sareng beurat

Bentuk Pangiriman

mm mm 10 15 20 25 30 50
Méter Pancake: 200 200 200 200 200 100/160
Méter spool: 800 500 1800 1500 1200
Dina pamundut husus urang bisa nganteurkeun dina 100 méter panjangna

Fitur

Ngaran Produk:

Kaca banding pita

Bahan atah:

Résin, Serat Kaca

warna:

Bodas

Kelas termal:

Kelas H, 200 ℃

kakuatan diéléktrik:

≥ 12 KV

Ketebalan:

10mm, 15mm, 20mm, 25mm,

30 mm, 50 mm

Pamakéan industri:

Dipaké dina Motor

Asal:

HangZhou Zhejiang

Bungkusan:

Bungkusan Ékspor Standar

Isolasi Curing Pita Pita Kaca Pita Pita VITROGLASS Resin Kaca Pita Pita Kaca Serat Pita Pita

Insulating Curing Banding Tape | Kaca Banding Tape | Résin Kaca banding tape | Kaca Serat Banding Tape | VITROGLASS

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ISO9001, ROHS, ngahontal

Kaca banding pita

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

10000 M

Harga(USD

0,07 ~ 0,3 / M

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

500000 M / dinten

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Rincian gancang

Warna

Bodas

Bahan

Résin, Serat Kaca

Lembar Data Téknis

Kelas termal

Kelas F (155ºC)

Kelas H (200ºC)

Standar

Kandelna

mm

0,20 ± 0,03

0,20 ± 0,03

GB / T 22471.2

0,30± 0,03

0,30± 0,03

Kaleungitan beurat dina kalsinasi

%

26±2

26±2

GB / T 22471.2

eusi volatile

%

≤2

≤2

GB / T 22471.2

Kakuatan Tensile saméméh curing

0,20 mm

N/cm

≥1000

≥1200

GB / T 22471.2

0,30 mm

N/cm

≥1500

≥2000

tarikan maksimum bari banding

0,20 mm

N/cm

≥500

≥600

GB / T 22471.2

Suhu gudang jeung neundeun hirup

 

 

 

Dina 10ºC

sabulan

20

24

Dina 15ºC

sabulan

15

18

Dina 20ºC

sabulan

10

12

Dina 30ºC

sabulan

6

8

LISTRIK

hijian

Kelas F

Kelas H

Standar

Kakuatan diéléktrik

KV/mm

≥12

≥12

GB / T 22471.2

lalawanan Arc

S

≥160

≥160

GB / T 22471.2

indéks tracking buktina

V

≥500

≥500

GB / T 22471.2

Pintonan produk

Glass Fiber Banding Tape
Resin Glass Banding Tape

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: