Insulating Kaca lawon pita Kaca lawon pita listrik

Katerangan pondok:

Katerangan:
Résistansi hébat kana traction, kana suhu anu luhur sareng ka agén kimia sareng atmosfir. Incombustibility mutlak. Mibanda fleksibilitas tinggi résistansi diéléktrik sakali impregnated, elongation low ka putus, stabilitas dimensi, konduktivitas termal low. Tahan ka U.V.

Aplikasi
Aplikasi éléktromekanik sacara umum. Subjection kawat cooper, dina trafo listrik, isolasi kabel. Pita lawon kaca tiasa diresapi pikeun kéngingkeun produk insulasi anu kaku. Salaku panutup anti rodénsia.

Bentuk Pangiriman
Dina gulungan baku tina 10 mm ka 50 rubak mm
Panjangna 50 méter - Inti plastik atanapi karton 25 mm - Dina bungkusan 10 gulungan



Rincian produk

Tag produk

Fitur

Ngaran Produk:

Insulating Kaca Kain Tape

Bahan atah:

Serat Kaca

warna:

Bodas, Disesuaikeun

Kelas termal:

Kelas H, 180 ℃

Elongation:

3 ~ 5 %

Ketebalan:

Ti 0.08mm ka 0.20mm

Pamakéan industri:

Dipaké dina Motor

Asal:

HangZhou Zhejiang

Bungkusan:

Bungkusan Ékspor Standar

Insulating Kaca lawon pita Kaca lawon pita listrik

Insulating Kaca lawon tape | Kain Kaca Tape Listrik

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ISO9001, ROHS, ngahontal

Insulating Kaca Kain Tape

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

10000 M

harga (usd)

0,02 ~ 0,04 / M

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

500000 M / dinten

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Rincian gancang

Warna

Bodas, Disesuaikeun

Bahan

Serat Kaca

Lembar Data Téknis

wqf

Pintonan produk

glass cloth tape

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: