3240 Insulating Kaca Epoxy Laminate

Katerangan pondok:

Papan epoxy produk ieu: lawon serat gelas dibeungkeut ku résin epoksi sareng didamel ku pemanasan sareng pencét. model nyaeta 3240. Cai mibanda sipat mékanis tinggi dina suhu sedeng jeung sipat listrik stabil dina suhu luhur. Ieu cocog pikeun bagian struktural-insulasi tinggi pikeun mesin, panerapan listrik jeung éléktronika, mibanda sipat mékanis jeung diéléktrik tinggi, résistansi panas alus tur lalawanan Uap. Kelas lalawanan panas E (125 derajat).

Ketebalan biasa: 0,5 ~ 100mm
Ukuran biasa: 1020 × 2040mm
Hal ieu dipanaskeun jeung cacad dina suhu luhur 180 ℃, umumna teu dipanaskeun jeung logam séjén, nu bisa ngabalukarkeun deformasi lambaran logam.



Rincian produk

Tag produk

Fitur Aplikasi

1. Rupa-rupa wangun.
2. Gampang cageur.

3. adhesion kuat.
4. Rupa-rupa wangun.

Rincian produk

NO.

PILIHAN

UNIT

NILAI STANDAR

1

Kakuatan lentur jejeg laminasis

A: Di handapbiasakaayaan

E-1/150: Di handapeun 150±5

MPa

≥ 340

2

Kakuatan Dampak kiyeu paralel sareng laminasi(charpy)

kJ/m2

≥ 33

3

Résistansi insulasi saatos immersion dina cai (D-24/23)

Ω

5.0X108

4

kakuatan diéléktrik jejeg lamination(dina minyak 90±2 ℃)1.0ketebalan mm

MV/m

≥ 14.2

5

tegangan ngarecah parallel kalamination

(dina minyak 90±2 ℃)

kV

≥ 35

6

Idin (48-62Hz)

-

≤ 5.5

7

Idin (1MHz)

-

≤ 5.5

8

Faktor Dissipation (48-62Hz)

 

0.04

9

Pabrik disipasi (1MHz)

 

0.04

10

Nyerep caiD24/23, 1.6ketebalan mm

mg

≤ 19

11

Kapadetan

g/cm3

1.70-1.90

12

Mudah kaduruk

Kelas

-

13

Warna

 

Alami

Pintonan produk

3240 1
3240 16

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk