Insulating Serat Kaca bertulang perban Ring Pikeun Commutator ngaropéa

Katerangan pondok:

Cingcin reinforcing ayana dina tungtung base commutator. The commutator kalawan ring reinforcing, sangkan sakabeh struktur leuwih padet, ngaronjatkeun kakuatan mékanis of commutator nu, sarta ngurangan deformasi of commutator nu. Laju nolak produk anu rendah ningkatkeun umur jasa komutator.
ring insulating kami dijieunna tina gaya résin suhu luhur sarta kaca serat, nu boga kinerja alus dina kakuatan tensile. Produk kami seueur dianggo dina industri alat-alat Doméstik, alat listrik, suku cadang mobil.



Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

· résin Epoxy + Serat Kaca
· Dina 25 ℃, Kakuatan Tensile > 1800Mpa
· Dina 250 ℃, Kakuatan Tensile > 1200Mpa
· Dina 300 ℃, Tekanan Normal tanpa distorsi jeung pegat
· Biasana dianggo dina komutator
· Rupa-rupa ukuran bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer
· MOQ: 100000 PCS

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:

Insulasi Serat Cingcin

Bahan atah:

Serat Kaca, Résin Epoxy

warna:

Warna primér

kapadetan:

1,9 ~ 2,0 g / cm3

Suhu gawé:

≤300 ℃

Suhu Max:

1.At 300ºC Jeung Tekanan Normal Tanpa Distorsi Jeung Pegat

2.Tensile Kakuatan ≥85% dina 350ºC

Pamakéan industri:

Commutator

Asal:

HangZhou Zhejiang

Tetep Istilah:

Nguji Kakuatan Tensile Tanpa Robah Dina Sataun

Bungkusan:

Paké PET kantong, karton packing kalawan Marks.

Insulating Epoxy résin Kaca Serat bertulang ring Dipaké dina Commutator

Ring insulasi | Kaca Serat Ring | Cingcin bertulang | Bagian Commutator | Perban Cingcin

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ROHS , PFOS, TBBPA , ISO9001

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

100000 buah

Harga(USD

0,016 ~ 0,04 / PCS

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

100000 pcs / poé

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Rincian gancang

Ukuran produk

Disaluyukeun

Tipe

Serat Kaca bertulang perban Ring

Warna

Warna primér

Beurat

Kira-kira 0,5 g / PCS

Bahan

Serat kaca, résin Epoxy

Beungeut

Beungeut Leueur Tanpa Pegat Flocky

Pintonan produk

Insulating Fibre Ring-01
Insulating Fibre Ring-02

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk