Insulasi Paper Transformer Insulasi Paper Pencét Paper

Katerangan pondok:

PEDARAN
Pencét kertas PSP nyaéta kertas karajinan alami sareng tiasa ogé diproduksi dina warna héjo poék, biru sareng beureum. bahan insulasi fléksibel dijieunna tina lampu calendared jeung 100% bubur kai sulfat

PILIHAN
Pencét kertas PSP ngabogaan purity kimiawi tinggi jeung kakuatan mékanis alus ogé kakuatan tensile na compressive.



Rincian produk

Tag produk

APLIKASI

Pencét kertas PSP mangrupikeun bahan insulasi klasik pikeun alat-alat listrik sareng biasa dianggo dina distribusi minyak sareng kakuatan trafo sedeng, tapi ogé dina seueur motor listrik dina beban termal anu ngirangan.

STANDAR

Bahan insulasi Kelas A (105ºC).

SYARAT pangiriman

rentang ketebalan sadia, dina bentuk gulungan:
0,10 mm, 0,13 mm, 0,15 mm, 0,20 mm, 0,25 mm, 0,30 mm, 0,40 mm, 0,50 mm
Potong kaset slitting, tina rubak 6 mm ka luhur - Dina gulungan 1000 mm

Ngaran Produk:

Kertas insulasi

Bahan atah:

Pulp kayu sulfat

warna:

Warna alam

Kapadetan:

≥ 1,1 g/cm3

kakuatan diéléktrik:

(Dina Udara)

≥ 10 KV

kakuatan diéléktrik:

(Dina Minyak)

≥ 60 KV

Pamakéan industri:

Dipaké dina Transformer

Asal:

HangZhou Zhejiang

Bungkusan:

Bungkusan Ékspor Standar

Trafo insulasi Paper insulasi Paper Wrapping pikeun trafo Pencét Paper

Kertas insulasi trafo | Insulasi Paper | Pencét Paper | bagian trafo | Bahan insulasi listrik

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ISO9001

Éléktronik Insualtion Paper

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

1000 KGS

Harga(USD

2,4 ~ 3,0 / kg

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

100000 KGS / dinten

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Rincian gancang

Ketebalan produk:

0.1mm, 0.13mm, 0.15mm, 0.20mm, 0.25mm, 0.30mm, 0.40mm, 0.50mm

warna:

Warna alam, ngaropéa

Bahan:

Pulp kayu sulfat

Lembar Data Téknis

Item tés

Unit

Niley has

Toleransi Ketebalan

%

0.10

0.13

0.15

0.20

0.25

0.30

0.40

0.50

Kapadetan

g/cm³

1.15

1.16

1.14

1.12

1.13

1.11

1.13

1.12

Kakuatan regangan

Bujur

N/mm²

91

93

92

97

95

94

95

96

Transversal

N/mm²

50

52

51

53

55

56

57

55

Laju manjangan

Bujur

%

2.5

2.7

2.6

3.3

2.8

2.8

2.6

2.7

Transversal

%

6.0

6.2

6.1

6.8

6.5

6.2

6.1

6.4

Abong

%

0.45

0.40

0.46

0.72

0.73

0.75

0.74

0.76

PH ekstrak cai

/

7.0

7.2

7.3

7.9

7.6

7.8

7.5

7.6

Konduktivitas ekstrak cai

mS/m

4.2

4.3

4.2

4.8

4.8

4.5

4.6

4.7

kakuatan diéléktrik

(dina hawa

KV/mm

10.2

11.0

11.2

13.3

14.2

12.1

13.3

12.5

(dina minyak

KV/mm

61.0

62.0

61.3

62.5

61.4

62.3

63.5

62.8

eusi Uap

%

7.9

8.0

7.8

7.9

8.0

8.1

8.0

7.9

Pintonan produk

Transformer Insulation Paper
Press Paper ectrical

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: