Mika pita listrik insulating mika pita mika Cable pita Phlogopite mika pita

Katerangan pondok:

Katerangan
Pita mika pikeun kabel tahan seuneu diwangun ku kertas mika phlogopite anu diresapi ku résin silikon khusus sareng lawon serat (atanapi pilem poliétilén) salaku agén pangrojong. kasét gaduh kalenturan anu saé sareng kakuatan tegangan anu luhur, sareng ciri gabunganna hartosna aranjeunna tiasa dianggo pikeun nyiptakeun insulasi anorganik, tahan seuneu pikeun kabel listrik.

Ciri
Tahan setrés termal ekstrim sareng masihan panyalindungan seuneu anu luar biasa. Pita mika Phlogopite nahan sipat insulasi dina 800 ℃, kaayaan 1000V.
Incombustible, bébas asbés jeung teu nyieun gas beracun
kakuatan tensile alus teuing jeung résistansi shock



Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Platform Minyak, Gedong bertingkat, Pembangkit Listrik, Pabrik Industri, Subway, Pusat Komputer, Unit Aerospace, Pusat Telekomunikasi, Kapal, Fasilitas Militer…

Bentuk Pangiriman

Ketebalan: 0.08 ~ 0.16mm
rubak: 4.5mm ~ 1000mm
Panjangna: 300m 500m 1000m 2000m
Inti baku: 50mm 76mm
Ukuran pangiriman: Numutkeun sarat customer
Panyimpenan: Minimal 1 taun dina suhu kamar

Fitur

Ngaran Produk:

Pita Kabel Mika

Bahan atah:

Phlogopite Mika + Serat lawon

warna:

kulawu poék

Seuneu Kelas:

750 ~ 800 ℃

Kakuatan regangan:

≥ 150 N / 15mm

Ketebalan:

300mm, 500mm, 1000mm, 2000mm

Pamakéan industri:

Bungkus kabel

Asal:

HangZhou Zhejiang

Bungkusan:

Bungkusan Ékspor Standar

Mika pita listrik insulating mika pita mika Cable pita Phlogopite mika pita

Mika pita | Éléktronik Insulating Mika pita | Pita Kabel Mika | Pita mika Phlogopite

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ISO9001, ROHS, ngahontal,Sertifikasi UL

Pita Kabel Mika

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

10000 KG

Harga(USD

7 ~ 10 / M

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

50000 KGS / dinten

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Rincian gancang

Warna

kulawu poék

Bahan

Phlogopite Mika + Serat lawon

Lembar Data Téknis

Barang

Unit

0,08 mm

0,10 mm

0,11 mm

0,12 mm

0,13 mm

0,15 mm

Penampilan

Taya bahan alien, euweuh pamisah, tapak tatu & liang, euweuh pegat narilep

Panjangna

m

500/1000/2000

Pikirkeun

mm

0,08±0,015

0,10±0,015

0,11±0,015

0,12±0,015

0,13±0,015

0,15±0,015

Beurat pikeun tape

g/m²

105±10

130±10

145±10

170±15

180±15

225±15

eusi mika

%

> 55

> 60

> 63

> 65

>70

>70

tegangan ngarecahna

KV

> 1.0

> 1.1

> 1.35

> 1.56

> 1.7

> 2.0

eusi Binder

%

13±3

13±3

13±3

13±3

13±3

13±3

Kakuatan regangan

N/15 mm

≥150

≥160

≥180

≥200

≥200

≥200

Seuneu Kelas

750 ~ 800,  IEC331

Pintonan produk

Electrical Insulating Mica Cable Tape
Phlogopite Mica Tape

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: