Pita Surfacing Lensa sareng Liner

Katerangan

Pita panghemat permukaan, Garis pita anu dirancang kualitas sareng laboratorium optik kinerja konsisten parantos biasa.

Lens Surfacing Tape with Liner1

Aplikasi

Larapkeun pilem pelindung dina tekenan négatip saméméh polishing lénsa

Kusabab logam perlu dibenerkeun nalika lensa digosok, logam cair dina 58-68dituang kana kapang, sarta eta geus leuwih tiis tur solidified dina 8-9.

Lénsa asup kana mesin polishing, sanggeus edging, grinding ka diaméterna diperlukeun, polishing awal, grinding kana gelar diperlukeun, polishing rupa, pikeun mastikeun surface.Salila mulus, pilem pelindung nempel kana logam jeung tetep stabil.

Ketok logam pikeun ngaleupaskeun pelat handap sareng cimata pilem pelindung.

* Urangpilem pelindungteu cacad salila produksi, impermeabel, adhesion sedeng pikeun logam, adhesion stabil sarta separation gampang salila polishing.

Lens Surfacing Tape with Liner3Lens Surfacing Tape with Liner2

Fitur

Kacida saluyu sareng sadaya jinis gaya lénsa sareng kurva dasar:

lalawanan torsi tinggi

kajelasan High: bisa ningali jelas ngaliwatan tape pikeun alignment akurat tur alat maca sensor

Adhesion mesek low pikeun panyabutan pita beresih, gampang jeung effortless

Ngajaga tanda kutang pikeun akurasi dina alignment, pamrosésan, pamariksaan kualitas sareng dispensing

Sadaya jinis lénsa sareng kurva dasar matuh

alloy logam tetep dina ngolah lénsa

Ngajagi lénsa nalika péngkolan lénsa

Sudut teu rawan warping

Lens Surfacing Tape with Liner5

Lembar data

Bahan PerekatAkrilat
Tipe napelAcrylic / Acrylate
Bahan TungkuPoliétilén
BlockingTypeGalunggung-MediumBond
NgambekanNo
ConformabilityLuhur
FluidResistanceBacking / CarrierSumuhun
HypoallergenicNo
Warna LinerBodas
Bahan LinerKertas
Panjang Maksimum (métrik)46m
Kapasitas Lebar Maksimum (métrik)10,1 mm
PrintableBackingNo
Warna produkBiru
Pamakéan ProdukOpticalLensProcessing
NyeungseurikeunSumuhun
Warna PitaBiru
TapeTotalCaliper(métrik)110,0 mikron

waktos pos: Jul-10-2023

waktos pos:07-10-2023
  • saméméhna:
  • Teras: