Naon serat keramik?

Jeung kamajuan sinambung sains jeung teknologi, sajaba bahan insulasi refractory tradisional ngawangun, serat keramik geus laun jadi tipe anyar bahan insulasi refractory pikeun furnaces industri jeung rupa-rupa kagunaan.

ceramic fiber paper6

Serat keramik, ogé katelah aluminium silikat, mangrupakeun bahan refractory lightweight serat kalayan beurat hampang, résistansi suhu luhur, konduktivitas termal low, sarta lebur termal leutik. Produk serat keramik kalebet:katun keramik, simbut serat keramik, cangkang serat keramik, papan serat keramik, serat keramik papan kalsium silikat.

Produk serat keramik 1:simbut serat keramik. Produk ieu diolah ku lebur suhu luhur bahan baku atanapi akupungtur sutra-spinning, sareng diolah ku akupungtur dua sisi. Warnana bodas, sareng ngahijikeun résistansi seuneu, insulasi panas sareng pelestarian panas. Pamakéan simbut serat keramik dina atmosfir nétral, pangoksidasi bisa ngajaga kakuatan tensile alus, kateguhan jeung struktur serat. Cai mibanda insulasi panas sarta panyalindungan seuneu, kapasitas panas low, konduktivitas termal low, stabilitas kimiawi alus teuing, stabilitas termal alus teuing, kakuatan tensile alus teuing jeung kinerja nyerep sora, sarta teu gampang corrode. Ieu utamana dipaké pikeun pipelines-suhu luhur, linings témbok kiln industri, Nyieun bahan, insulasi parabot énérgi termal, lingkungan-suhu luhur keusikan insulasi, kiln masonry ékspansi mendi, panto tungku, insulasi hateup jeung sealing, jsb.

ceramic fiber blanket6

Produk serat keramik 2: cangkang serat keramik. Bahan baku tina cangkang aluminium silikat nyaeta aluminium silikat, nu dijieunna tina collodion dirasakeun sarta diolah ku ngolah kapang, drying, curing, molding jeung prosés lianna. Fitur: 1. konduktivitas termal lemah sareng kapasitas panas low. 2. Alus lalawanan shock sarta stabilitas termal alus. 3. kinerja processing alus teuing. 4. Jieun konstruksi leuwih merenah tur gancang. Spésifikasi, diaméter jero jeung dénsitas cangkang aluminium silikat bisa dijieun nurutkeun pangabutuh customer. Loba dipaké dina pelestarian panas tina pipa panas dina industri kimia, coking, pembangkit listrik, kapal, pemanasan jeung saterusna.

Ceramic fiber modules5

Produk serat keramik 3: lambar tabung serat keramik.

 

dewan serat keramik dijieunna tina serat keramik tina bahan pakait salaku bahan baku, sarta dijieun ku prosés ngabentuk garing dewan katun keramik. Cai mibanda ciri insulasi termal, pencegahan seuneu, kateguhan alus, dénsitas bulk lampu sarta lalawanan korosi. Leuwih ti éta, éta teu dilegakeun nalika dipanaskeun, gampang pikeun ngawangun, sarta bisa motong di will. Ieu utamana dipaké salaku hiji idéal hemat energi jeung bahan ramah lingkungan pikeun kilns, pipa jeung alat insulasi lianna.

ceramic fiber paper5

Ayeuna, produk serat keramik parantos janten bahan insulasi énergi sareng insulasi termal utama pikeun langkung seueur proyék kiln suhu luhur. Henteu ngan éta, tapi ogé dina "insulasi jeung hiasan dewan terpadu" jeung "insulasi struktural terpadu kawat baja dewan grid", peran serat keramik oge Ieu mimiti nangtung kaluar. Contona, inti jero dijieunna tina dewan wol keramik. Insulasi wol keramik sareng dewan terpadu hiasan henteu ngan ukur ngajantenkeun témbok luar maénkeun peran hiasan, tapi ogé sacara efektif ngajamin suhu jero ruangan, sareng maénkeun peran insulasi panas sareng pencegahan seuneu.


waktos pos: Apr-25-2023

waktos pos:04-25-2023
  • saméméhna:
  • Teras: