Phenolic lawon laminated rod

Katerangan pondok:

The phenolic laminated lawon lawon iteuk nyaéta phenolic katun lawon iteuk jeung sirkular cross-bagian, nu dijieunna tina lawon katun soaked dina résin phenolic sarta panas-dipencet. Produk ieu gaduh kakuatan mékanis anu luhur sareng sipat listrik, sareng tiasa dianggo pikeun ngolah sababaraha bagian struktural mékanis sareng listrik



Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kelas lalawanan suhu: kelas E
Warna: Natural (coklat muda)
Fitur: Éta gaduh sipat mékanis sareng listrik anu tangtu sareng tiasa dianggo dina minyak trafo.
Mangpaat: mékanis jeung listrik. Ieu cocog pikeun insulating bagian struktural dina alat-alat listrik.
Spésifikasi: Diaméterna Φ6~Φ200mm
Panjangna 1050mm

Rincian produk

The phenolic laminated lawon lawon iteuk nyaéta phenolic katun lawon iteuk jeung sirkular cross-bagian, nu dijieunna tina lawon katun soaked dina résin phenolic sarta panas-dipencet. Produk ieu gaduh kakuatan mékanis anu luhur sareng sipat listrik, sareng tiasa dianggo pikeun ngolah sababaraha bagian struktural mékanis sareng listrik
Kelas lalawanan suhu: kelas E
Warna: Natural (coklat muda)
Fitur: Éta gaduh sipat mékanis sareng listrik anu tangtu sareng tiasa dianggo dina minyak trafo.
Mangpaat: mékanis jeung listrik. Ieu cocog pikeun insulating bagian struktural dina alat-alat listrik.
Spésifikasi: Diaméterna Φ6~Φ200mm
Panjangna 1050mm

Fitur produk

No.

Pasipatan

Unit

nilai baku

1

Kakuatan bending

MPa

≥ 118

2

tegangan ngarecahna sajajar jeung laminations

(dina minyak trafo 20±5)

kV

≥ 10

3

Résistansi insulasi paralel sareng laminasi

Dina kaayaan normal

Ω

≥1.0*108

4

Nyerep cai, D-24/23

%

≤ 1.0

5

Kapadetan

g/cm3

1.25-1.40

6

Kakuatan regangan

MPa

≥ 78

Pintonan produk

cotton rod 10
cotton rod 11

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk