Motor Winding Aramid Nomex Eléktro AMA Bahan komposit

Katerangan pondok:

PEDARAN
Poliéster pilem / Aramid Paper fléksibel Laminate mangrupakeun tilu-lapisan bahan komposit fléksibel.
Film Poliéster anu langkung kandel anu anjeun pilih, kakuatan listrik anu langkung luhur.

 



Rincian produk

Tag produk

Fitur

Ngaran Produk:

Insulasi Paper AMA

Bahan atah:

Aramid + pilem pepet

warna:

Bodas

Kelas termal:

Kelas H, 180 ℃

kakuatan diéléktrik:

≥ 8 KV

Kakuatan Tensile (MD):

≥ 200N / 10mm

Pamakéan industri:

Dipaké dina Transformer

Asal:

HangZhou Zhejiang

Bungkusan:

Bungkusan Ékspor Standar

AMA-Fléksibel Bahan Komposit Bahan Komposit AMA Insulasi Paper

Bahan komposit | AMA | Insulasi Paper | AMA-Fléksibel Komposit Bahan komposit | Bahan insulasi listrik

Fitur sarta Aplikasi

--Kelas insulasi: Kelas H (180 ° C)
--Polyéster pilem / Aramid Paper fléksibel Laminate boga sipat diéléktrik tinggi, kakuatan cimata jeung kakuatan tensile, kinerja impregnation alus
--Salaku slot, interturn sareng insulasi liner pikeun motor kelas E, generator sareng alat listrik. Film poliéster pikeun industri listrik boga sipat diéléktrik tinggi, kakuatan cimata jeung kakuatan tensile, kinerja impregnation alus.
--H kelas AMA poliéster pilem poliéster serat komposit foil pikeun motor, stator listrik pungkal dina insulasi slot, insulasi liner jeung ngahurungkeun insulasi ngahurungkeun.
--H-kelas AMA Insulasi Paper ogé dipaké dina garing-tipe trafo coil lapisan insulasi, tungtung insulasi, insulasi liner.

Rincian produk

Tempat Asalna

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ISO9001, ROHS, jangkauan, UL

AMA-Bahan komposit fléksibel

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

100 KGS

Harga(USD

12 ~ 24 / kg dumasar kana jinis AMA

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

10000 KGS / poé

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Rincian gancang

Warna

Bodas

Bahan

Kertas Aramid + Pilem PET

Waktos Panyimpenan

6 Bulan

Lembar Data Téknis

Pasipatan

Unit

Nilai

Ngaran

AMA-H

ketebalan nominal

mm

0.11

0.12

0.14

0.15

0.18

0.20

0.25

0.28

0.30

0.35

0.40

0.45

Toleransi

mm

± 0,02

± 0,02

± 0,02

± 0,02

± 0,02

± 0,03

± 0,03

± 0,03

± 0,03

± 0,035

± 0,040

± 0,045

Komposit

mil

1.5-1-1.5

1.5-1.5-1.5

1.5-2-1.5

1.5-3-1.5

1.5-4-1.5

1.5-5-1.5

1.5-6-1.5

1.5-7-1.5

1.5-7.5-1.5

1.5-10-1.5

1.5-12-1.5

1.5-14-1.5

Total zat

g/m2

117±12

132±13

152±15

187±19

221±22

256±26

291±29

345±35

376±37

431±43

501±50

571±57

PET-pilem

mm

0.025

0.036

0.050

0.075

0.100

0.125

0.165

0.188

0.200

0.250

0.300

0.350

Kertas Aramide

mm

0.04

Kakuatan regangan

longitudinal

transversal

N / 10 mm

N / 10 mm

≥80

≥70

≥90

≥70

≥110

≥85

≥130

≥100

≥145

≥115

≥200

≥145

≥250

≥225

≥260

≥250

≥270

≥255

≥320

≥295

≥340

≥335

≥390

≥345

Elongation

longitudinal

transversal

%

≥10

≥15

≥20

≥20

≥25

tegangan ngarecahna

KV

≥6

≥7

≥8

≥11

≥12

≥14

≥15

≥19

≥20

≥23

≥25

≥28

Kapadulian

(kondisi normal)

Taya delaminasi

Kapadulian

(200±2 ℃, 10 mnt)

20±2 ℃ 10 mnt

Taya delamination, euweuh gelembung, euweuh résin ngalembereh

Klasifikasi termal

Kelas H (180 ℃)

Pintonan produk

Aramid Paper + Polyester Film
Aramid Paper + Polyester Film

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk