Motor pungkal poliéster non anyaman Eléktro DMD insulasi Paper

Katerangan pondok:

PEDARAN
100% jenuh DMD mangrupakeun tilu-lapisan bahan komposit fléksibel, dihasilkeun ku ngagunakeun napel F-kelas pikeun taat kana dua rupa pilem poliéster titik-lebur tinggi kalayan lawon poliéster non-anyaman.

Aplikasi
Ieu utamana dipaké salaku liner slot, panutupanana slot, fase jeung insulasi péngkolan-to-péngkolan dina motor listrik. Éta tiasa dianggo salaku insulasi interlayer dina trafo sareng alat listrik anu sanés



Rincian produk

Tag produk

Fitur

Ngaran Produk:

Insulasi Paper DMD

Bahan atah:

Kertas lawon Non woven + PET Film

warna:

Bodas, Biru, Disesuaikeun

Kelas termal:

Kelas F, 155 ℃

kakuatan diéléktrik:

≥ 5 KV

lebar:

Ti 10mm ka 990mm

Pamakéan industri:

Dipaké dina Transformer

Asal:

HangZhou Zhejiang

Bungkusan:

Bungkusan Ékspor Standar

DMD-Fléksibel Komposit Bahan Komposit Bahan DMD Insulasi Paper

Bahan komposit | DMD | Insulasi Paper | DMD-Fléksibel Komposit Bahan komposit | Bahan insulasi listrik

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ISO9001, ROHS, ngahontal

DMD-Fléksibel Bahan komposit

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

100 KGS

Harga(USD

4,5 ~ 10 /kg

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

10000 KGS / poé

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Rincian produk

Warna

Bodas, Biru, Disesuaikeun

Bahan

Kertas lawon Non woven + PET Film

Lembar Data Téknis

Lembar Data Téknis: Kandelna 0.1mm

No.

Barang

hijian

F-DMD

F-DM

1

ketebalan nominal

mm

0.10

0.08

0.10

2

Toleransi dina ketebalan

mm

± 0.02

± 0,015

± 0.02

3

ketebalan normal tina pilem

mm

0.025

0.05

4

tegangan ngarecahna

Kv

³ 5

³ 6

5

lalawanan suhu

155

155

Pintonan produk

Polyester Fibre Nonwoven Fabric Flexible Laminate
Polyester Fibre Nonwoven Fabric Flexible Laminate

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: