Kualitas luhur Muscovite Kaku Mika Lambaran

Katerangan pondok:

Runtuyan R-5660-H tina Rigid Mika Plate mangrupikeun laminates mika anu dirancang pikeun nyayogikeun insulasi listrik anu luar biasa dina suhu anu luhur, anu diwangun ku sakitar 90% muscovite (atanapi phlogopite) sareng 10% résin silikon tahan suhu luhur.

Runtuyan R-5660-H of Rigid Mika Plate utamana dipaké dina aplikasi domestik (kayaning irons baju, dryers bulu, alat keur manggang roti, kettles, parabot masak, microwave oven, manaskeun hawa, jsb) jeung aplikasi pemanasan industri (saperti manaskeun tatu). elemen, pamanas lalawanan cylindrical, industri metalurgi pikeun tungku frékuénsi panengah, tungku arc, jsb).



Rincian produk

Tag produk

Fitur

- Relatif ka bahan insulasi umum, kaunggulan nonjol tina piring mika kaku nyaéta:
- Alus sipat insulating dina suhu luhur: Dina 500-1000 ℃ operasi hawa ambient, résistansi ngarecahna tegangan nyaéta 15kV / mm;
- Sipat mékanis alus teuing: kakuatan flexural alus tur karasa;
- Sipat kimia stabil: résistansi alus teuing pikeun asam, alkali jeung minyak sarta lalawanan sepuh alus;
- kinerja panyalindungan lingkungan Alus: Produk nu ngandung euweuh asbés, sarta boga kirang haseup jeung odors, sanajan smokeless sarta euweuh bauan nalika pemanasan;
- Alus processability: produk nu bisa diolah kana sagala rupa wangun tanpa delamination.

Fitur pamayaran

Barang

Unit

R-5660-H1

R-5660-H3

Kertas Mika

 

Moskow

Phlogopite

Kandungan Mika

%

92

92

Eusi Beungkeut

%

8

8

Kapadetan

g/cm³

1.8~2.45

1.8~2.45

Tahan panas

Jasa Terus-terusan

500

700

Jasa Internittent

800

1000

Kaleungitan Panas dina 500 ℃

%

<1

<1

Kaleungitan Panas dina 700 ℃

%

<2

<2

Kakuatan Flexural

MPa

> 200

> 200

Nyerep cai

%

<1

<1

Kakuatan diéléktrik

KV/mm

>20

>20

Résistansi insulasi 23 ℃

Ω.cm

10^17

10^17

Résistansi insulasi 500 ℃

Ω.cm

10^12

10^12

Résistansi seuneu

 

90v0

90v0

Uji roko

s

<4

<4

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Sertifikasi

UL, REACH, ROHS, ISO 9001, ISO 16949

Kaluaran poean

10 ton

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

300 kg

Harga (usd)

2.8

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

10 ton

Port pangiriman

Shanghai

Pintonan produk

mica sheet2
mica piece2
mica piece

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: