Kualitas luhur Muscovite Kaku Mika Lambaran

Katerangan pondok:

Papan mika kaku mangrupikeun bahan insulasi sapertos papan anu kaku anu didamel tina kertas mika sareng résin silikon kinerja tinggi anu dibeungkeut sareng dipencet dina suhu anu luhur. Diantarana, eusi mika sakitar 90%, sareng eusi résin silikon sakitar 10%. papan mika kaku boga ciri kakuatan tinggi, kinerja alus, kirang haseup na kirang bau. runtuyan ieu papan mika utamana dipaké dina panerapan rumah tangga (toasters, oven microwave, pamanas hawa, dryers bulu, irons listrik, jsb), metallurgy (kayaning furnaces frékuénsi kakuatan, furnaces frékuénsi panengah, furnaces arc listrik, jsb). alat médis sarta industri lianna. kurung pemanasan, hampang, partitions.



Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Dibandingkeun sareng bahan insulasi umum, kaunggulan luar biasa tina papan mika kaku nyaéta:
Alus lalawanan suhu luhur jeung kinerja insulasi, tegangan ngarecahna masih mertahankeun 15kV / mm dina lingkungan pamakéan hawa 500-1000 ℃;
sipat mékanis punjul, kalawan kakuatan flexural alus tur karasa;
Sipat kimia stabil, résistansi asam sareng alkali anu saé sareng résistansi sepuh;
Kinerja lingkungan anu saé, henteu ngandung komponén toksik sareng ngabahayakeun, sareng henteu ngahasilkeun gas beracun dina suhu anu luhur;
kinerja processing alus teuing, bisa diolah kana sagala rupa wangun tanpa delamination.
Bungkusan: Umumna 50kg mangrupikeun bungkus, disegel ku pilem plastik, teras dibungkus dina karton. Nalika ngékspor, paké baki anu teu aya fumigasi sareng bungkusna dumasar kana kirang ti 1000kg per baki, atanapi paké kotak beusi pikeun panyalindungan.

Spésifikasi produk

Kandel: 0.1mm, 0.15mm, 0.2mm, 0.25mm, 0.3mm... 5.0mm;
Ukuran: 1000 × 600mm, 1000 × 1200mm, 1000 × 2400mm (bisa motong kana ukuran diperlukeun);
Catetan: Produk kalayan ketebalan kirang ti 2.0mm tiasa dibentuk ku stamping, sareng anu di luhur 2.0mm kedah diolah ku péngkolan, panggilingan, pangeboran, jsb.

Fitur produk

ITEM

UNIT

 

 

TestingMétika

KERTAS MIKA

 

MUSCOVITE

PHLOGOPITE

 

MIKA eusi

%

≈92

≈92

IEC 60371-2

Eusi résin

%

≈8

≈8

IEC 60371-2

KAPÉDÉTAN

G/CM³

1.8-2.45

1.8-2.45

IEC 60371-2

RATING SUHU

LINGKUNGAN GUNA TERUS

500

700

 

LINGKUNGAN KERJA INTERMITTEN

800

1000

 

LEUNGIT BESAR TERMAL PADA 500°C

%

1

1

IEC 60371-2

TURUN BADAN TERMAL PADA 700°C

%

2

2

IEC 60371-2

Kakuatan BENDING

MPA

200

200

GB / T 5019.2

nyerep cai

%

1

1

GB / T 5019.2

Kakuatan listrik

KV/MM

20

20

IEC 60243-1

FLAMMABILITY ratings

 

UL94V-0

UL94V-0

 

Pintonan produk

rigid mica sheet 2
rigid mica sheet 9

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: