Batu palastik waterproof fireproof SPC flooring na témbok dewan

Katerangan pondok:

dewan SPC mangrupakeun tipe anyar dewan, ogé katelah dewan batu-plastik. Bahan dasarna nyaéta papan komposit anu didamel tina bubuk batu sareng bahan polimér termoplastik saatos dicampur sacara merata teras diekstrusi dina suhu anu luhur. Éta ogé ngagaduhan sipat sareng ciri tina kai sareng plastik. , pikeun mastikeun kakuatan sarta kateguhan dewan.



Rincian produk

Tag produk

SERTIFIKASI

Perusahaan kami sareng produk anjeun disertipikasi ku ISO9001, ISO45001, CE, SGS, jsb.

cert

Fitur produk

1

Waterproof / Anti-slip
SPC flooring ciri hiji core sagemblengna waterproof. Jeung mibanda fungsi anti skid super pikeun mastikeun kaamanan.

wqfqw

Tahan maké
Lantai SPC tahan ka goresan sareng noda. Éta tahan ogé pikeun ngagem sareng cimata bahkan di daérah anu lalu lintas tinggi di bumi.

2

Anti baktéri
SPC flooring boga fungsi anti baktéri l, ngahambat mildew, nyegah borers.

wqfwqqw

Tahan seuneu
Ngaliwatan substrat husus sarta perlakuan permukaan, fungsi super fireproof direalisasikeun pikeun mastikeun durability.

3

Pamasangan Gampang
Lantai SPC didamel kanggo dipasang dina luhureun naon waé jinis sub-lanté atanapi lantai anu tos aya salami éta datar sareng sora. Anjeun teu kedah ngurus lem anu pabalatak, sabab papan-papan éta gampang ngagantelkeun hiji-hiji pikeun ngonci kana tempatna.

2q2fwq

Élastisitas punjul
Perawatan substrat anu saé ngamungkinkeun produk pikeun nunjukkeun résistansi dampak anu saé, élastisitas anu luhur sareng rasa suku anu nyaman.

4

Gampang Bersih
Anjeun tiasa nganggo lawon baseuh atanapi pel pikeun ngusap éta ramping.

wqfqfq3

Eco - Friendly
Henteu ngan éta formaldehida-gratis tapi euweuh plasticize jero.

FLAGSHIPSeri Kai

UKURAN: 1220 × 180 × 5.0mm / Ketebalan Lapisan maké: 0. 3 mm

IM 23

SFR-6601

IM 45

SFR-6602

IM 25

SFR-6603

IM 47

SFR-6604

IM 27

SFR-6605

IM 49

SFR-6606

IM 29

SFR-6607

IM 51

SFR-6608

KLASIKSeri Kai

UKURAN: 1220 × 180 × 5.0mm / Ketebalan Lapisan maké: 0. 3 mm

IM 53

SFR-8101

IM 33

SFR-6602

IM 55

SFR-8103

IM 35

SFR-8104

IM 65

SFR-8105

IM 57

SFR-8106

IM 59

SFR-8107

IM 37

SFR-8108

UKURAN: 1220 × 180 × (6 . 5 + 1. 5IXPE) mm / Ngagem Ketebalan Lapisan: 0.5mm

IM 61

SFR-8601

IM 39

SFR-8602

IM 63

SFR-8603

IM 41

SFR-8604

IM 65

SFR-8605

IM 43

SFR-8606

BatuRuntuyan

UKURAN: 610 × 305 × 4 .0mm / Maké Ketebalan Lapisan: 0. 3 m m

IM 72

SFR-8201

IM 88

SFR-6202

IM 87

SFR-8203

IM 74

SFR-8204

KarpétRuntuyan

UKURAN: 610×305×4 .0mm/Ketebalan Lapisan Pakai:0.3mm

6

SFR-8201

7

SFR-6202

5

SFR-8203

8

SFR-8204

IntenSeri Kai

UKURAN: 1218 × 150 × (5.5 + 1. 5IXPE) mm / Ngagem Ketebalan Lapisan: 0.5mm

IM 79

J6101

IM 83

J6102

IM 80

J6103

IM 84

J6104

IM 81

J6105

IM 85

J6106

IM 82

J6107

IM 86

J6108

BATU Runtuyan

UKURAN: 610 × 305 × (5.5 + 1. 5IXPE) mm / Ngagem Ketebalan Lapisan: 0.5mm

IM 87

J-6101

IM 88

J-6102

Tulang herring

IM 85

J-YA6106 / UKURAN: 648 × 108 × (5.5 + 1. 5IXPE) / 0.5mm J-YB6106 / UKURAN: 750 × 125 × (5.5 + 1. 5IXPE) / 0. 5 mm

IM 91

J-YA6107 / UKURAN: 648×108×(5.5+1. 5IXPE)/0.5mm J-YB6107/UKURAN:750×125×(5.5+1. 5IXPE)/0.5mm

IM 91

J -YA6108 / UKURAN: 648×108×(5.5+1. 5IXPE)/0.5mm J-YB6108/UKURAN:750×125×(5.5+1. 5IXPE)/0.5mm

IM 91

J-YA6109 / UKURAN: 648×108×(5.5+1. 5IXPE)/0.5mm J-YB6109/UKURAN:750×125×(5.5+1. 5IXPE)/0.5mm

Tembok SPC

UKURAN: 610 × 305 × (5.5 + 1. 5IXPE) mm / Ngagem Ketebalan Lapisan: 0.5mm

IM 87

J-6101

IM 88

J-6102

Aplikasi Produk

Lantai konci SPC, dina istilah basajan, nujul kana lanté nu bisa sagemblengna bébas tina paku, bébas lem, keel-gratis, sarta langsung diteundeun dina lantai salila prosés panutup lantai.

Lantai self-adhesive PVC (disebut oge LVT, ubin vinyl méwah) dilapis dina tonggong lantai aslina, dilapis ku stiker napel diri, terus ditutupan ku film pelepasan PE pikeun nangtayungan napel. Nalika lantai dipasang, pilem pelepasan tiasa dikupas ku panangan pikeun ngawujudkeun pamasangan lantai anu gampang sareng gancang.

Lantai konci SPC sareng lantai napel PVC hese ngabédakeun tina pangaruh paving. Sanajan kitu, aya kénéh sababaraha béda dina prosés pamakéan, utamana dina aspék handap:

1. Rasa nyaman suku teu sarua:

Prosés produksi jeung sarat teknis ngeunaan lanté konci SPC relatif tinggi, ketebalan tina lanté SPC biasana ngeunaan 4mm, nu leuwih kandel batan 2mm PVC lanté timer napel dawam, sarta suku karasaeun leuwih nyaman.

2. Prosés instalasi béda:

(1) SPC konci lanté bisa dipasang ku sambungan konci antara floors, paving nyaeta basajan tur gancang, sarta lem teu diperlukeun salila prosés instalasi. Pagawe tiasa masang langkung ti 100 méter pasagi per dinten rata-rata.

(2) Pamasangan lantai PVC timer napel téh basajan tur gancang. Bagian tukangeun lantai nganggo napel anu sénsitip tekanan. Salami pilem pelindung torn off, éta bisa langsung napel na taneuh.

wqf

3. Kinerja lingkungan jero rohangan henteu sami:

(1) Struktur lanté SPC diwangun ku: palapis UV, lapisan maké PVC murni, lapisan pilem warna euyeub, lapisan substrat polimér SPC, lapisan Nyieun lemes sareng jempé. Substrat lantai dijieunna tina bubuk batu mineral, dicampurkeun jeung résin polimér, lajeng subjected ka suhu luhur sarta panas mencét pikeun ngabentuk lapisan substrat stabil. Ieu
tiasa ngahontal nol formaldehida leres.

tsn1

(2) PVC bahan baku flooring timer napel teu saluhur SPC konci lanté, sababaraha pabrik jeung kontrol kirang ketat, lem bisa ngandung jumlah leutik formaldehida, bakal aya polusi lingkungan tangtu.

3. Paving flatness teu sarua:

(1) The karasa tina lanté konci SPC tinggi, sarta eta teu dibereskeun kana taneuh ku lem nalika paving. Ku alatan éta, flatness taneuh diperlukeun pikeun jadi luhur. Upami taneuhna henteu datar, biasana ngabutuhkeun leveling diri sateuacan diaspal.

(2) The PVC lanté timer napel lemes, sarta lanté bisa diaspal lamun aya undulation hipu, tapi sanggeus paving nu, lantai bakal naek na ragrag jeung taneuh aslina. Tempat-tempat anu langkung luhur sapertos kitu langkung resep ngagem. Dina waktos anu sami, taneuhna kasar teuing atanapi keusik berdebu, sareng gampang nyababkeun debonding sareng ujung warping.

4. Ruang lingkup aplikasi béda:

Lantai konci SPC serbaguna sareng cocog pikeun kalolobaan tempat, sapertos bumi, kantor sareng sakola, mall balanja, kamar toko, sareng sajabana, kalayan résistansi ngagem anu luhur sareng umur panjang. Lantai napel PVC gaduh résistansi ngagem anu rada lemah sareng henteu cocog pikeun dianggo di tempat anu lalu lintas tinggi.

tsn2

5. Hargana henteu sami:

Harga lanté konci SPC bakal leuwih luhur ti éta tina PVC lanté timer napel, tapi hirup layanan leuwih panjang, sarta sarat taneuh dasar salila konstruksi henteu tinggi, salami éta datar. Lantai PVC napel diri ngagaduhan syarat anu luhur dina taneuh, sareng éta kedah datar sareng teu tiasa nanggung lebu, sareng dina waktos anu sami ngahindarkeun cai, sabab lanté napel napel panas dicap di lantai saatos suhu luhur, anu éta gampang pikeun debond sarta Lungsi.

Kami ngadamel perbandingan antara lantai SPC, LVT sareng lantai WPC sapertos kieu
mantuan Anjeun nyieun pilihan wijaksana lamun milih floors.ed lamun aya undulasi hipu, tapi sanggeus paving nu, lantai bakal naek jeung ragrag jeung taneuh aslina. Tempat-tempat anu langkung luhur sapertos kitu langkung resep ngagem. Dina waktos anu sami, taneuhna kasar teuing atanapi keusik berdebu, sareng gampang nyababkeun debonding sareng ujung warping.

tsn3

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: