Alus Quality ngaropéa Stainless Steel Hardware

Katerangan pondok:

Urang ngahasilkeun kualitas luhur suku cadang hardware, husus pikeun dipaké dina:
. Toilet jeung partitions hardware
. runtuyan Panangan Rail pikeun tangga
. Runtuyan tangga
. Subjection kaca pikeun industri wangunan
. Aplikasi rékayasa umum

Kualitas standar kami tina Stainless Steel nyaeta AISI 304, tapi nurutkeun requierements customer urang bisa nyadiakeun kalayan sagala kualitas lianna.
A perlakuan permukaan bisa dipigawé pikeun ngajaga baja tina noda.



Rincian produk

Tag produk

SERTIFIKASI

qfw
IM 31
IM 33

Tetempoan umum tina sakumpulan kabin dina COMPACT FENOLIC LAMINATES kira-kira 2 m2 kalayan sistem FIXING

HARDWARE

Pasal

Katerangan

Nomer kode

 IM 35

Sudut Tahu L                     SSH101XK

 IM 36

Sudut bracket 1800mm              SSH102XK

 IM 37

Simpul Sudut T                      SSH103XK

 IM 38

U Profil

1800 mm

SSH104XK13

 IM 40 

Panyekel tabung panel

 

SSH106XK13

 IM 41 

Kit fixing pipa témbok

 

SSH107XK

 IM 42 

Suku bisa diatur

 

 

SSH108XK13

 IM 43 

Privasi thymburn

 

 

SSH109XK

 IM 44Engsel tanpa spring

90 x 54 x 18 mm

 

SSH110XK

IM 47 

Panutup engsel

 

SSH119XK

 IM 48 

Kurung panel

 

SSH116XK

 IM 49Fungsi clamp panel-wall 

SSH117XK13

 IM 50 

Tube panjangna 3 méter

 

SSH501XK

Produk Témbongkeun

Stainless Steel Hardware 1
Stainless Steel Hardware 4
Stainless Steel Hardware 5
Stainless Steel Hardware 6

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: