Standoff Insulator Insulator Listrik (listrik) Dipaké dina Power Transmission Line

Katerangan pondok:

Insulator sareng aplikasina
Insulator dianggo dina sababaraha proyék sareng aplikasi listrik dina sababaraha industri anu béda ogé utilitas. Masing-masing proyék listrik atanapi aplikasi utilitas anu aya hubunganana bakal gaduh set syarat sorangan dumasar kana mana anjeun peryogi insulator anu cocog. Aya sababaraha jinis insulator sareng subkategorina dumasar kana bahan anu dianggo, ciri, harga sareng jinisna. Jinis dasar insulator anu sayogi di pasar sareng umumna dianggo dina kalolobaan proyék listrik nyaéta insulator HDPE (poliétilén dénsitas luhur), insulator porselin sareng insulator komposit diantarana. Anjeun kedah sadar bédana antara insulator ieu sareng naon masing-masing insulator ieu dianggo sateuacan anjeun mesen set insulator pikeun proyék anjeun.



Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Ngajawab rupa-rupa patarosan ngeunaan insulator sareng barang anu aya hubunganana
Insulator HangZhou Times nyayogikeun sababaraha insulator pangsaéna anu diuji kualitasna pikeun utilitas ogé aplikasi industri. Insulator anu disayogikeun ku insulator HangZhou Times diuji kualitas sareng ngalangkungan prosés kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun produk anu pangsaéna pikeun aplikasi listrik anjeun. Insulator HangZhou Times nyayogikeun sababaraha insulator standar supados para klién sareng palanggan henteu kedah ngantosan pesenanna diolah kanggo waktos anu lami. 

Panjelasan Produk

· Bahan: BMC (Bough Molding Compound)
· SMC (Sheet Molding Compound)
· Suhu Operasi: -40 ~ +140 ℃
· Tegangan tahan: 5 ~ 25 KV
· Selapkeun: Kuningan. Baja kalawan palapis Zn
· Warna, Selapkeun, bahan Dina kamampuhan screw luyu jeung kabutuhan customer
· Biasana dianggo dina Jalur Transmisi Daya sareng Distribusi

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:

Insulator listrik

Bahan atah:

Serat Kaca , Resin Poliéster Teu jenuh

warna:

Coklat poék atanapi Beureum Poék

Tegangan dipeunteun:

5 ~ 25 KV

Suhu gawé:

-40 ~ +140 ℃

Lebetkeun:

Kuningan. Baja kalawan palapis Zn

Pamakéan industri:

Dipaké dina Board Electric

Asal:

HangZhou Zhejiang

Bungkusan:

Bungkusan Ékspor Standar

Insulator listrik (Listrik) Dipaké dina Jalur Transmisi Daya sareng Papan Listrik

Insulator listrik | Insulator Standoff | Jalur Pangiriman | bagian Distribusi | Papan listrik

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Ngaran brand

HangZhou Times

Sertifikasi

ROHS , REACH, UL, ISO9001

Insulator listrik

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

1000 PCS

Harga(USD

0,5 ~ 10 / PCS

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

20000 pcs / dinten

Port pangiriman

Shanghai / Ningbo

Rincian gancang

Ukuran produk

Disaluyukeun

Tipe

SM

Warna

Coklat poék atanapi Beureum Poék

Bahan

Serat kaca, résin poliéster teu jenuh

Beungeut

Beungeut Leueur Tanpa Pegat

Pintonan produk

Insulator-05
Standoff Insulator Electrical Insulator (Electricity) Used In Power Transmission Line 1

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: