High Density Strata Kai pikeun Trafo Minyak

Katerangan pondok:

Kai laminated listrik loba dipaké salaku insulasi sarta bahan rojongan dina trafo jeung trafo. Cai mibanda kaunggulan gravitasi husus sedeng, kakuatan mékanis tinggi, drying vakum gampang, sarta machining gampang. Konstanta diéléktrik na caket sareng minyak trafo, sareng koordinasi insulasina lumayan. Ieu bisa dipaké dina minyak trafo dina 105 ° C pikeun lila. Kai laminated listrik geus loba dipaké dina trafo minyak-immersed pikeun rancang pelat tekanan luhur jeung handap, kurung kalungguhan, hampang yoke beusi jeung bagian séjén, sarta dipaké pikeun nyieun klip di trafo.



Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ieu ngagantikeun pelat baja, insulating kardus, epoxy kardus, jsb Aplikasi tina epoxy kaca lawon dewan dina aspék ieu ngurangan beurat diri jeung bahan biaya trafo nu. Papan laminated listrik mangrupikeun veneer anu didamel tina kayu birch kualitas luhur, anu asak, dikupas sareng garing. Sanggeus coated kalawan lem insulating husus, éta dijieun ku suhu luhur sarta tekanan tinggi.

Spésifikasi produk

Ukuran maksimum piring (panjang × rubak × ketebalan): 4000 × 3000 × 120 (mm)
Spésifikasi umum sareng diménsi pelat (panjang × lebar × kandel): 3000 × 1500 × (10-120) (mm), 2400 × 2000 × (10-120) (mm)

Fitur produk

Ngaran

Insulating listrik kai laminated

Item tés

Unit

Tmétode est

semuKapadetan

g/m3

IEC 61061-2:2001

eusi Uap

%

adsorption minyak

%

Variasi ketebalansaméméh jeungsanggeus nyerep minyak

%

Kakuatan compressive

biasa

Nangtung kana lapisan

Mpa

ngarujuk kana

ISO604: 1993

sajajar jeung lapisan

90

Nangtung kana lapisan

sajajar jeung lapisan

Kakuatan flexural

normalitas

MD

Mpa

IEC 61061-2:2001

CD

90

MD

Mpa

CD

Fmodulus léksikal

biasacy

MD

Mpa

CD

90

MD

CD

Komprésibilitas jejegka nulaminasi

C

%

C rev

kakuatan dampak

sajajar jeunglaminasi

Nangtung kana lapisan

kj/m2

sajajar jeung lapisan

Kontaminasi cairan dlistrik

 

kakuatan listrik

jejegka nulaminasi

MV/m

tegangan ngarecahna

sajajar jeunglaminasi

KV

Shrinkage sanggeus drying

Hiji arah

%

arah

kandelna

Pintonan produk

strata wood 4
strata wood 2
strata wood 3

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: