Pad silicone conductive termal

Katerangan pondok:

Bantalan silikon konduktif termal (lembar) nyaéta bantalan termal dumasar silikon (lembar) anu dirarancang pikeun mindahkeun panas anu épisién jauh tina alat kritis sareng betah manufaktur. Éta ogé tiasa disayogikeun dina sauntuyan format sareng kandel, sapertos lambaran, gulungan sareng bagian anu dipotong. The silicone conductive termal nawarkeun kombinasi alus impedansi termal low, compressibility alus sarta tegangan ngarecahna diéléktrik tinggi.



Rincian produk

Tag produk

Fitur

* Konduktivitas termal: 1.5 ~ 15.0W / m.K
* Aplikasi komprési rendah
* Gampang di assembly sarta bisa dipaké deui
* Ketahanan Suhu Punjul
* Isolasi listrik anu saé
* Dua sisi dina tack alamiah

Aplikasi

* TV panel datar, alat mobile,-speed tinggi hard disk drive
* Parabot rumah tangga, tampilan LCD
* Pek batré pikeun kendaraan tanaga anyar / beus
* Komputer, server PC, workstation
* Lampu LED, alat-alat cahaya
* Antara semikonduktor jeung panas tilelep, prosesor pikeun panas sinks, GPU pikeun panas sinks
* The chip sarta komponén chip
* IC supir HDDVD
* Konversi kakuatan
* Mesin otomotif / kadali misi trans
* GPU VRAM
* Massa Panyimpenan drive
* Modul lampu tukang LCD
* Alat komunikasi jaringan

Fitur pamayaran

Harta

Unit

TS150

TS200

TS250

TS300

TS350

TS400

Kandelna

mm

0.20~10.0

0.20~10.0

0.20~10.0

0.30~10.0

0.30~10.0

0.30~10.0

Warna

-

kulawu/biru

kulawu/biru

kulawu/biru

kulawu/biru

kulawu/ungu

kulawu/ungu

Teu karasa

sc

10~60

10~60

20~60

20~60

20~60

20~60

Konduktivitas termal

W/m·k

1.5

2.2

2.5

3.1

3.6

4.1

Résistansi seuneu

UL-94

V0

V0

V0

V0

V0

V0

Kakuatan listrik

Kv/mm

> 6.5

> 6.5

> 6.5

> 6.5

> 6.5

> 6.5

Kakuatan regangan

MPa

0.1

0.1

0.1

0.5

0.134

0.134

Kakuatan cimata

N/MM

1.5

1.5

1.5

0.4

0.279

0.279

Kapadetan

g/cm3

2.5

2.5

2.6

2.8

3.0

3.3

Adhesion permukaan

Bal baja

>10#

>10#

>10#

>10#

>10#

>10#

Résistansi volume

mΩ/m

1*10^13

1*10^13

1*10^13

1*10^13

1*10^13

1*10^13

Résistansi permukaan

Ω

1*10^12

1*10^12

1*10^12

1*10^12

1*10^12

1*10^12

Suhu Gawé

-40~200

-40~200

-40~200

-40~200

-40~200

-40~200

Kandungan Siloxane

ppm

<500

<500

<500

<500

<500

<500

Elongation

%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

 

Harta

Unit

TS500

TS600

TS700

TS800

TS1000

TS1300

Kandelna

mm

0.30~10.0

0.80~10.0

0.80~10.0

0.80~10.0

1.0~10.0

0.8~10.0

Warna

-

Abu

Abu

Abu

Abu

kulawu/biru

Abu

Teu karasa

sc

20~60

20~60

30~60

30~60

10~60

30~60

Konduktivitas termal

W/m·k

5

6.1

7

8

10

13

Résistansi seuneu

UL-94

V0

V0

V0

V0

V0

V0

Kakuatan listrik

Kv/mm

> 6.5

> 6.5

> 6.5

> 6.5

> 6.5

> 6.5

Kakuatan regangan

MPa

0.091

0.091

0.1

0.085

0.07

0.065

Kakuatan cimata

N/MM

0.49

0.45

0.8

0.35

0.3

0.28

Kapadetan

g/cm3

3.2

3.3

3.3

3.5

3.5

3.3

Adhesion permukaan

Bal baja

>10#

>10#

>10#

>10#

>10#

>7#

Résistansi volume

mΩ/m

1*10^13

1*10^13

1*10^13

1*10^13

1*10^13

1*10^13

Résistansi permukaan

Ω

1*10^12

1*10^12

1*10^12

1*10^12

1*10^12

1*10^12

Suhu Gawé

-40~200

-40~200

-40~200

-40~200

-40~200

-40~200

Kandungan Siloxane

ppm

<500

<500

<500

<500

<500

<5000

Elongation

%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Rincian produk

Tempat Asal

Cina

Sertifikasi

UL, REACH, ROHS, ISO 9001, ISO 16949

Kaluaran poean

5 ton

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum

1000 PCS

Harga (usd)

0.05

Rincian bungkusan

Bungkusan Ékspor Normal

Kamampuhan suplai

100000m²

Port pangiriman

Shanghai

Pintonan produk

thermal conductive silicone pad9
thermal conductive silicone pad3
thermal conductive silicone pad15

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: